NB II

Szétszéledtek az első osztályból kieső Szolnok játékosai

Címkék:

A Monicomp Ligában kieső helyen végző Szolnoki MÁV nagy bajba került, hiszen az osztályváltással teljesen új csapatot is kell építeniük.

SzolnokA Szolnok egy év élvonalbeli szereplés után búcsúzott az első osztálytól, ám az NB II-ben sem lesz könnyű dolga, hiszen a csapat nagy része már távozott a Tiszaligetből.

A szoljon.hu beszámolója szerint a kölcsönben Szolnokon játszók visszatértek anyaegyesületeikhez, így Máté Péter a Debrecennel, Fitos László a Ferencvárossal kezdte meg a felkészülést, míg a térdműtéten átesett Remili Mohamed az Újpestnél folytatja rehabilitációs edzéseit. Búrány Zoltán egykori diósgyőri edzője, Aczél Zoltán hívó szavát elfogadva a Haladáshoz szerződött, míg Milos Jokic az új idényre piros-kékbe öltözött és a Vasast erősíti.

A szolnokiak kameruni idegenlégiósa, Joseph Ngalle az NB II Nyugati csoportjának középmezőnyében végzett Szigetszentmiklóshoz igazolt. A Duna-partiaknál csapattársa lesz az a Tarczy Pál kapus, akivel ősszel még a Tiszaligetben voltak "padtársak" az öltözőben.

Friss hír, hogy a Németh Gábor eligazolásával kapusgondokkal küszködő Vasas már fel is vette a kapcsolatot a szolnokiak hálóőrével, Vitalijs Melnicenkoval. Így elmondhatjuk, hogy Romanek Jánosnak teljesen új csapatot kell építenie a Tiszaligetben.