Premjer Liga

Dzsudzsák után Riquelme lehet az Anzsi következő igazolása

A dagesztáni egyesület a Boca Juniors irányítója mellett az izraeli Avram Grantet szeretné megnyerni technikai igazhatónak.

Riquelme lehet a következő nagy fogás - Fotó: AFP

Dzsudzsák Balázs leigazolásával nem fejezte be az erősítéseket az Anzsi Mahacskala csapata. Az orosz egyesület ugyanis az argentin játékmester, Juan Román Riquelme után érdeklődik. A holland Voetbal International című lap úgy tudja, a dagesztáni egyesület mindéképpen szeretné tovább erősíteni a keretét, hogy esélye legyen a bajnoki cím megszerzésére.

Az argentin futballista nyitott lenne az oroszországi kalandra, mivel kiemelkedő fizetést kaphatna új klubjától. Riquelme pályafutása a Boca Juniorsban indult, majd egy éves barcelonai szereplés után 2003 és 2007 között a Villarrealnál volt. Négy éve tért vissza Argentínába, ahol azóta a Boca Juniors alkalmazásában áll.

Nemcsak az argentin középpályás téma az Anzsinál, hanem Avram Grant is, akire technikai igazgatóként számítanának. Az izraeli szakember 2007-ben egy szezonon át a Chelsea, majd a Portsmouth és a West Ham szakvezetője volt, utóbbival kiesett az angol első osztályból.