Karrier

Az Inter Mihajlovicsot akarja új edzőnek

Ha a szerbbel nem sikerül megállapodni, Villas-Boas következhet

Miután Massimo Moratti klubelnök bejelentette, hogy megválnak jelenlegi edzőjüktől,  Leonardótól - naponta röppenek fel a hírek a lehetséges utód kilétét illetően.

Szinisa Mihajlovic
Moratti úr terve, miszerint Leonardo helyére az egykori chilei szövetségi kapitányt,Marcelo Bielsát ülteti a kispadra nem vált be, hiszen a argentin szakember visszautasította a milánói kék-feketék ajánlatát.

Az olasz sajtó értesülése szerint azonban hétfőn mégis bejelenthetik az Inter új vezetőedzőjét. A milánóiak a Fiorentinát irányító Szinisa Mihajlovicsot vagy a Porto trénerét, Andre Villas-Boast szeretnék a vezetőedzői poszton látni.

Olasz források egybehangzó véleménye szerint Massimo Moratti elnök és Marco Branca technikai vezető már pénteken találkozott is Mihajloviccsal, azonban hogy mire jutottak a klub egykori játékosával, arról már megoszlanak az információk. A La Gazetta dello Sport úgy tudja: a megbeszélések sikertelenek voltak, mert a szerb edző szeretné kitölteni a Fiorentinánál érvényes szerződését, ami majd csak jövő nyáron járna le. A Corriere dello Sport viszont azt állítja, hogy hétfő reggel bejelentik Mihajlovic érkezését az Interhez.

Ha a Mihajlovic-transzfer nem sikerülne, akkor a Porto fiatal sikeredzője, Andre Villas-Boas kerülhetne Morattiék célkeresztjébe. Csakhogy a Porto trénerének szerződése van a portugál bajnokkal, és aki szeretné őt kivásárolni a kontraktusából, annak 15 millió eurót mindenképpen le kell tennie Pinto de Costa elnök asztalára.

Időközben pedig egyre valószínűbb, hogy a kurtán-furcsán kirúgott Leonardo a Paris Saint-Germannél vállalhat munkát.