NB I

200 millióval támogathatja a Ferencvárost egy szponzor - sajtóhír

A Blikk információi szerint egy komoly támogatóval sikerült szóban megállapodnia a Ferencváros vezetőségének, hamarosan aláírás is kerülhet a több százmillió forintot biztosító szerződésre.

Biztató hírek érkeznek az FTC háza tájáról

A jelek szerint minden ok megvan arra, hogy bizakodjanak a klub játékosai és dolgozói. A futballisták megkapták elmaradt béreiket, és a Groupama Garancia Biztosító kész komoly szerepet vállalni a Fradinál. A lap szerint már az Európa Liga-selejtezőkön is látható lesz a cégcsoport logója az Albert stadionban valamint a mezeken, de a hosszútávú megegyezésre sem kell sokat várni. Évi több száz, legalább 200 millió forinttal járulna hozzá az FTC működéséhez a biztosítótársaság, s egyelőre három esztendőre szóló megállapodást terveznek a felek.

"Valóban tárgyalunk a lehetséges jelöltekkel, és már vannak olyan cégek, melyekkel már közel állunk a megegyezéshez. Szerencsére egyre többen bíznak a csapatban, és mi is látjuk a fényt az alagút végén" - nyilatkozta a Blikknek a kinevezett Orosz Pál vezérigazgató.

A Blikk arról is ír, hogy további szponzorokkal is tárgyal a legutóbbi bajnokság bronzérmese. A focisták elmaradt bérét egy neve elhallgatását kérő támogató átutalt millióiból fizette ki a vezetőség, s az is biztos, hogy a Nike a felszereléseket ingyen bocsátja a klub rendelkezésére. Egy vidéki nagyvállalat, valamint egy gumigyártó is komoly fantáziát lát a Prukner László (50) szakmai igazgató irányította gárdában.