Átigazolás

A Real Madrid és a Benfica megegyezett Coentraóról - sajtóhír

A portugál Record című lap pénteki számában arról számolt be, hogy a Benfica elnöke, Luis Felipe Vieira elfogadta a Real Madrid ajánlatát Fabio Coentraóért, a portugál csapat védőjéért. A játékos már ezen a hétvégén áteshet az orvosi vizsgálatokon, és ő maga is megegyezhet a Királyi Gárda illetékeseivel.

Fabio Coentra gólöröme a Benficában 2011-ben

A 23 éves szélső hátvéd már régóta José Mourinho kiszemeltjei közé tartozik, és úgy tűnik, sokkal könnyebben sikerül őt megszerezni a Real Madridnak, mint mondjuk Agüerót vagy Neymart. A Benfica elnöke ugyanis elégedett volt a Blancók ajánlatával, így a madridiak a játékossal is megkezdhetik a tárgyalásokat. A két klub állítólag 22 millió euró körüli összegben állapodott meg.

Egy meg nem nevezett spanyol illetékes ugyan azt nyilatkozta, "nincs mit mondanunk a tárgyalásainkkal, a játékosokkal vagy a sajtóhírekkel kapcsolatban", de több portugál lap is úgy tudja, hogy a játékos már a hétvégén Madridba utazik, hogy egyezkedjen a Királyiakkal, és esetleg át is essen az orvosi vizsgálatokon.

Az A Bola már azt is tudni véli, hogy Coentraót a Rubin Kazanyban szereplő Cristian Ansaldival szeretné pótolni a Benfica.