Magaslabda

Simon Krisztiánt belga, német és portugál csapatok is keresik

Az újpesti szélső menedzsere, Vörösbaranyi József a hathárom.hu-nak elmondta, a legfontosabb, hogy a Feyenoordtól visszatérő játékos állandó játéklehetőséghez jusson, és ne kölcsönben, hanem végleg szerződjön külföldre.

Simon Krisztián újra külföldre kerülhet - Fotó: ujpestfc.hu

Vörösbaranyi József volt a hathárom.hu rádiós magazinjának, a Magaslabdának a vendége. A Stars and Friends menedzseriroda egyik tulajdonosa beszélt az általuk képviselt újpesti Simon Krisztiánról. Mint ismert a fiatal labdarúgó télen szerződött kölcsönbe a holland Feyenoordhoz, bár a német Hoffenheim is végleg megvásárolta volna. A szélső azóta visszatért Újpestre, de lehet, hogy nem sokáig marad a IV. kerületben.

„Simon Krisztián és az édesapja szavukat adták már a Feyenoordnak, mikor bejelentkezett a Hoffenheim érte. Mi próbáltuk elmondani neki, hogy a hoffenheimi szerződés az életét megalapozhatja, amely az Újpest számára sem lett volna rossz. Ő viszont a holland klubot választotta. Most a következő lépcsőfok, hogy folyamatosan tudjon játszani, és ne kölcsönben, hanem végleg szerződjön egy csapathoz. Vannak kérői: belga, német, portugál együttesek is keresik.”

A játékosügynök kitért a Videotonban szereplő Elek Ákosra is, akinek szintén vannak külföldi lehetőségei.

„Ő megfelelően érett arra, hogy külföldre igazoljon, igyekszünk neki csapatot találni, reméljük a Videoton is partner lesz ebben. Habár megfelelő indok lenne a maradása mellett, hogy a Bajnokok Ligájában játsszon a fehérváriakkal, de úgy is gondolhatják, hogy eladják egy megfelelő ajánlat esetén.”

Fotó: ujpestfc.hu