Férfi kosárlabda

A nemzetközi kupaindulás veszélyeztetné az Albacomp működését

Braniszlav Dzunics vezetőedző egy évvel meghosszabbította a szerződését Fehérváron, ahova visszatér az irányító Supola Zoltán is.

Az Albacompnak egy dobáson múlt az aranyérem

Bár a játékosok még a pihenőidejüket töltik, Fehérváron már a jövőt tervezik az idén ezüstérmet szerző férfi kosárcsapatnál. Halm Roland szakmai igazgató sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Braniszlav Dzunics újabb egy esztendőre aláírt, így ismét ő készítheti fel az együttest az új szezonra. Reményteljesek  a tárgyalások Simon Balázzsal és Bódi Ferenccel, így ők is minden bizonnyal maradnak az Albacompnál, írja az fmh.hu.

Visszatér Angliából az U20-as válogatott korábbi meghatározó játékosa, a 22 éves irányító, Supola Zoltán. Halm arról is tett említést, hogy a nemzetközi kupákban nem indulnak, ennek oka, hogy nem akarják veszélyeztetni a működésüket, márpedig a nemzetközi sorozat csak visz és nem hoz pénzt. 

Braniszlav Dzunics szerint Hanga helyesen döntött, amikor Spanyolországba igazolt, és bár Crockert és Hollist szeretnék megtartani, de ezt a kérdést a pénz dönti el.