Karrier

Boldog vagyok az Arsenalnál - Fabregas

Egyre követhetetlenebb a Cesc Fabregas-história: az Arsenal középpályása most kijelentette, hogy remekül érzi magát az Emiratesben, és nem tervezi elhagyni a csapatot.

Fabregas nyolc éve hűséges az Arsenalhoz

"Az Arsenal játékosa vagyok, nyolc év után nem fogom cserbenhagyni a klubot. Nyolc éve boldog vagyok itt. Minden más hír csak spekuláció. De az az igazság, hogy nem minden az én döntésemtől függ, ebben  a pillanatban nem tudom, hogy kivel tárgyal a klub. Arséne Wenger a főnök, ő hozza a döntéseket, őt kérdezzék. Sérült voltam a szezon végén, még nem épültem fel teljesen, már vagy hat hete nem találkoztunk."

A hosszú távú jövőjét firtató kérdésekre ugyanakkor kitérő választ adott az Európa-és világbajnok középpályás: "Sohase mondd, hogy soha. Annyi minden megtörténhet, lehetetlen megjósolni a jövőt. Az a játékos, aki azt állítja, nem csalódott amiatt, hogy régóta nem nyert a klubjával semmilyen címet, az hazudik. De ez egy jó csapat, remek menedzserrel, és az egyik leghűségesebb szurkolótáborunk van Európában. Ezért úgy gondolom, hogy folyamatosan fejlődünk, és eljön az a nap, amikor nagy trófeát fogunk nyerni."

A spanyol média szerint a Barcelona ismét ajánlatot tett neveltjéért, 40 millió eurót kínált az Arsenalnak. Fabregas 16 évesen, 2003-ban igazolt Londonba.