Átigazolás

Az MU rálicitálna a többiekre Alexis Sánchezért

David Gill Barcelonába utazott, hogy a csatárról tárgyaljon

A Manchester United is aktivizálta magát az Udinese csatáráért, Alexis Sánchezért folyó harcban. David Gill és Giampaolo Pozzo, a két klub vezetői angol források szerint Barcelonában találkoztak, ahol az angolok elöljárója minimálisan ugyan, de ráígért a Manchester City korábbi ajánlatára.

Roberto Mancini, a City menedzsere 30 millió eurót ígért Pozzónak a támadóért, Gill most állítólag 27 millió fontot, azaz mintegy 31 millió eurót kínált érte. Ezzel jelenleg a Manchester United tartja a legmagasabb licitet a sok érdeklődő közül.

Alexis Sánchez ünnepli a chilai válogatott győzelmét Ecuador felett világbajnoki selejtezőn 2010 tavaszán

Korábban a Barcelona 20 millió euró körüli összeget kínált a csatárért, amit persze biztos, hogy elutasít az Udinese, még akkor is, ha a chilei csatár legszívesebben a katalánokhoz menne. A manchesteri kérők közül Sánchez állítólag a Unitedet preferálja, de azért meglepődnénk, ha a City megijedne egy egymillió euróval magasabb ajánlattól. Mégiscsak náluk van arab tulaj...

A versenybe várhatóan szerdán délután száll be a Juventus, amelynek képviselői szintén találkozót kértek Giampaolo Pozzótól. A játékos menedzsere, Fernando Felicevich pedig érthető módon dörzsöli a tenyerét az emelkedő árakat látva.

"Sánchez jövője még mindig nem dőlt el. Sok csapattal tárgyaltunk, és még mindig vannak új érdeklődők" - nyilatkozott a játékosügynök.