NB I

Alves úgy tűnik marad a Vidinél, már a BL-re koncentrál

Visszatért szabadságáról Andre Alves, a Videoton brazil gólkirálya. A légiósért továbbra sem érkezett konkrét ajánlat klubjához, így egyelőre marad a csapatnál és kiváncsian várja a Bajnokok Ligája sorsolást.

Andre ALves gólöröm
"A pihenés után jöhetnek az új feladatok, ebben pedig nincs hiány. Nagyon keményen kell dolgoznunk, mert korán startol az idény, jön a Szuperkupa és a Bajnokok Ligája-selejtező. Úgy érzem Paolo Sousával és stábjával gyorsan kialakult az összhang, így mindenképpen optimista vagyok a jövőt illetően. Ami a BL-t illeti, kiváncsian várom a sorsolást, de egy biztos: itt már nincsenek könnyű ellenfelek, igen erős a lehetséges riválisok listája." - vélekedett a vidi.hu-nak a 27 éves csatár.

Alves távozásáról számos esetben lehetett már hallani, szóba jöttek neves külföldi csapatok is, de elképzelhető, hogy a legutóbbi szezonban 24 gólig jutó támadó marad Székesfehárváron.

"Rengeteg helyen hallottam én is, hogy ide-oda igazolok, de az igazság az, hogy nem tudok beszámolni semmi konkrétumról ebben az ügyben. Még egy évig érvényes szerződés köt a klubhoz, így teszem a dolgom, ami nem esik nehezemre, mert nagyon megszerettem a Videotont és a várost is. Természetesen nem zárható ki, hogy érkezik olyan ajánlat, amely nekem is és a klubnak is valóban előnyös, de erről csak akkor érdemes beszélni, ha valóban megtörténik."