NFL

Fuldokló kisfiút mentett meg az amerikaifutball játékos

Leonard Pope egy remek tight end. A Kansas City Chiefs tagjaként az elmúlt két évben 200 yard felett kapott el, és három touchdown is fűződik a nevéhez. A hétvégén, egy kerti partin azonban egy eddig ismeretlen arcát mutatta meg.

Leonard Pope megmentett egy fuldokló kisfiút
Pope szülővárosába, a georgiai Americusba volt hivatalos egy bulira, gyerekkori barátaihoz. Minden rendben zajlott, egészen addig, amíg a 6 éves Bryson Moore el nem kezdett fuldokolni a család medencéjében. A kisfiú már a víz alatt volt, amikor az édesanyja sikítozni kezdett. Ezt hallotta meg az NFL játékos, aki habozás nélkül a vízbe vetette magát, hogy kimentse a kis Brysont. A történet legszomorúbb része, hogy csak Pope tudott úszni a partin megjelentek közül, és ha ő nincs ott, sokkal rosszabbul is végződhetett volna a kerti parti.

A tight end az NFL Total Access-nek mesélte el a történteket: „Amikor meghallottam az édesanyja, Anne hangját, rohantam ki a házból, és beugrottam a kisfiúért. Nálam volt minden, telefon, pénztárca, iratok, de nem számított, mert Bryson élete többet ér.” A lelkes édesapa - aki gyermekkora óta ismeri Pope-ot - nem győzött köszönetet mondani: "Hálás vagyok Istennek, hogy Leonard ott volt a partin, és meg tudta menteni a fiamat.” Azonban minden szörnyűség ellenére, az eset szerencsésen zárult: „Kivittem Brysont a vízből, és az édesanyja karjaiba adtam. Megveregettem a hátát, köhögött párat, és semmi gond nem volt" - foglalta össze a történteket a hőssé avanzsált játékos.