Átigazolás

A City 30 milliót kínált Alexis Sánchezért

A Manchester City képviselői hétfőn Olaszországban jártak, 30 millió fontot kínáltak az Udinésének Alexis Sánchezért. Roberto Mancini, a kékmezesek menedzsere nagyon szeretné leigazolni a chilei támadót, de ezzel nincs egyedül, a Barcelona, a Manchester United és az Internazionale is versenyben van aláírásáért.

Alexis Sánchezért versen a Barca az Inter és a két manchesteri klub "50-50 százalék az esélye annak, hogy marad vagy távozik. Ha megy, akkor annak van a legnagyobb esélye, hogy a Cityhez igazol, az angol labdarúgásban van a legtöbb pénz. Csak akkor ír alá egy nagycsapathoz, ha annyi fizetést kínálnak neki, mint például Kakának, Cristiano Ronaldónak vagy Zlatan Ibrahimovic-nak" - nyilatkozta Giampaolo Pozzo, az Udinese tulajdonosa.

Sánchez maga nem titkolja, hogy legszívesebben Itálián belül maradna, vagy a Barcelonába igazolna, de a katalánok 20.5 millió fontos nyitó ajánlatát elutasította klubja. A chilei támadó kiváló szezont zárt a Zebrákkal, 12 gólt szerzett a Serie A-ban, amivel nagyban hozzásegítette csapatát a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő 4. helyezéshez.