Golf

A sérült Tiger Woods kölcsönadta segédjét

  • VNA
Címkék:

Tiger Woods nem indulhat a US Openen, caddie-je, Steve Williams viszont ott lesz a bethesdai versenyen, Adam Scott segítőjeként.

Bár bal lábának sérülései miatt Tiger Woods nem indulhat el a golfozók US Open versenyén, segédje, Steve Williams mégis ott lesz a tornán. A golfozóknál fontos szerepet betöltő caddie-t ugyanis Woods „kölcsönadta” kollégájának, az ausztrál Adam Scottnak. Az amerikai golf szövetség tájékoztatása szerint Williams a csütörtöktől a Maryland állambeli Bethesdában sorra kerülő tornán ezúttal nem megszokott partnerének játékát segíti majd, ami azért is szokatlan, mert Woods 14 major torna győzelme közül 13 alkalommal éppen ő támogatta a most a világranglista 15. helyére visszacsúszó Woodsot.

A 30 esztendős Adam Scott a közelmúltban szakított régóta bevált segítőjével, Tony Navarroval, ezért volt szüksége valakire, aki megfelelő tapasztalattal rendelkezik egy ilyen rangos tornáról. Most fordul elő másodszor, hogy Scott a Williams család segítségét kéri, hiszen tíz évvel ezelőtt Steve öccse, Phil is segítette már egy ideig a játékát. Arról egyelőre nincsen további információ, hogy a mostani együttműködés hosszabb távra jött-e létre kettőjük között, vagy csak a Woods által kihagyott US Open idejére.