Ferencváros

Grúz már a zöld-fehérekkel edz, Prukner 22 fős keretben gondolkozik

Kedden mindössze 15 játékos vett részt az edzésen, több zöld-fehér légiós még nem érkezett meg, de Andrezinho már szerdán csatlakozik a kerethez.

ftcA Ferencváros kezdte az NB I-es csapatok közül elsőként a felkészülést. Prukner László az eddig elvégzett munkáról és a jövőről is beszélt a klub honlapján.

-Általában napi két edzéssel készülünk, kezdésnek volt egy erőfelmérőnk, majd állóképesség fejlesztő gyakorlatokat és futóedzéseket végeztünk - kezdte Prukner László szakmai igazgató. - Kedden 15 játékossal dolgoztunk, ebből két kapus volt, több légiósunk még nem érkezett meg, Andrezinho például valószínűleg már ma csatlakozik hozzánk. Kevés időnk van, hiszen június végén Európa Liga-mérkőzés vár ránk, ezért a lehető leghatékonyabban kell dolgoznunk. Ami az esetleges változásokat illeti, Grúz Tamás ugyan velünk készül a Kaposvár engedélyével, de még nem a mi játékosunk. Természetesen szeretnénk igazolni, hiszen egy 22 fős keretet akarunk összeállítani, egyelőre azonban nem tudom megmondani, hogy ki megy, ki marad. Ettől is függ ugyanis, hogy kiket hozunk a Ferencvároshoz.