DVSC-TEVA

Ferenczivel erősített a Kondás-csapat

A Debrecen felnőtt csapatával kezdi meg a felkészülést a 20 éves bal oldali középpályás, de próbajátékosokat is várnak majd a felkészülés kezdetére.

dvscA DVSC-TEVA június 13-án megkezdődik a felkészülés a 2011/2012-es szezonra. Az első héten a teszteké lehet a főszerep.
 
- Az első héten az edzések száma attól függ, az orvosi teszteket hogy tudjuk megoldani. Különböző felméréseket végzünk, majd a hetet egymás közti játékkal zárjuk – fogalmazott Kondás Elemér, a DVSC-TEVA vezetőedzője a klub honlapján. - A felkészülés második hetében nyolc tréninget tervezünk, és a hét végén két felkészülési mérkőzést vívunk, hogy mindenki kilencvenpercnyi játéklehetőséget kapjon. A tervek szerint július első hétvégéjén két mérkőzés vívunk.

Több fiatal tehetség is megkapja a lehetőséget a bizonyításra, idény nyáron sem lesz ez másképpen.
 
- Ferenczi János velünk kezdi el a felkészülést – folytatta a szakember. - Többen is megérdemelnék, mert jó teljesítményt nyújtottak, de azon a poszton játszanak, ahol sokan vagyunk. Ez persze nem jelenti azt, hogy zárva az ajtó előttük. Próbajátékosokat is várunk majd, illetve visszatérnek az előző idényt kölcsönben más csapatnál töltött labdarúgóink, az ő sorsuk is eldől a közeljövőben.