Átigazolás

54 millió fontról indul a licit Fabregasért

A The Sun angol bulvárlap információi szerint az Arsenal hajlandó elengedni Cesc Fabregast a Real Madridhoz, vagy máshova - 54 millió fontról indul a licit.

Végérvényesen kitört a háború Fabregasért

A lap arról ír, hogy José Ángel Sánchez, a királyiak főigazgatója felvette a kapcsolatot az Ágyúsokkal, a blancók készen állnak, hogy kijátsszák az adu ászt a Barcelonával szemben, amely szintén Fabregas aláírásáért versenyzik.

"Az elnök, Florentino Pérez mindenre hajlandó Fabregasért, mert tudja, hogy ezzel tudná a legjobban hátba támadni a Barcelonát - nyilatkozta egy Realhoz közeli forrás. - Mindent meg fog tenni, hogy a Barcával szemben is versenyképes legyen a klub."

Az újság szerint Pérez akár 100 millió fontot is kész áldozni a középpályásra és Sergio Agüeróra, mindenképp meg akarja őket "menteni a katalánok karmaitól". Az említett forrás egyébként állítja, hogy az Arsenal nem fogja eladni a 24 éves játékost egy másik angol klubnak. Maga Fabregas már többször elmondta, hogy a szíve visszahúzza nevelőegyesületéhez Katalóniába, de a gránátvörös-kékek nem hajlandóak emelni tavalyi - elutasított - 30 millió fontos ajánlatukon az Arsenal csapatkapitányáért.