Edzőkérdés

Luis Enrique szerint van rá esély, hogy a Románál fog dolgozni

A Barcelona B edzője a korábbi Lazio-játékos de la Penát is magával vinné

A Barcelona korábbi középpályása, a katalánok második csapatának jelenlegi edzője a Sky Sportsnak nyilatkozva elismerte, hogy tárgyalt a Roma sportigazgatójával, Walter Sabatinivel, és lát lehetőséget arra, hogy az olasz fővárosban folytassa a karrierjét.

Luis Enrique a Barcelona játékosaként 2002-ben

"50 százalék esély van rá, hogy a Roma vezetőedzőe leszek" - nyilatkozta Luis Enrique. A hírek szerint a következő napokban találkozik a Farkasok sportigazgatójával, hogy személyesen folytassák a már megkezdett tárgyalásokat.

A katalán Sport című lap csütörtöki írásában megemlíti, hogy a szakembert több csapat, így az Atlético Madrid is szívesen látná a kispadján. Emiatt nem is kapkod azzal, hogy eldöntse, hol dolgozik a következő idényben, inkább megfontol minden ajánlatot. A római lehetőségben mindenesetre nagy kihívást lát, és örül annak, hogy az olasz fővárosba a saját stábját is magával vihetné. Ennek egyébként tagja lenne Ivan de la Pena, a Barcelonában nevelkedett, de néhány napja az Espanyolból visszavonult középpályás is, aki 1998 és 2002 között a Roma városi riválisának, a Laziónak a játékosa volt. Igaz, a négyből két évben is kölcsönadták, és összesen csak 15 bajnokit játszott a Sasok mezében.