Diósgyőr

Luque szerint a Mezőkövesd volt a leggyengébb ellenfelük

A DVTK spanyol légiósa nagyon elégedett és boldog, mert elérték céljukat: feljutottak a Monicomp Ligába.

dvtkJosé Luque fél év alatt a DVTK meghatározó labdarúgója lett. Ez nem csoda, hiszen a télen szerződtetett támadó korábban a spanyol másodosztályban gólkirály is volt. Bár a Mezőkövesd ellen a miskolciak győzelmi sorozata megszakadt, így is feljutottak az első osztályba.

"Az az igazság, hogy nagyon elégedett és boldog vagyok, de ez természetes, hiszen elértük célunkat, a feljutást, amelyet a szurkolókkal és a klubbal tűztünk ki magunk elé. Valamennyi csapattársam és én is nagyon örülünk ennek a sikernek, hiszen nagyon szerettük volna megnyerni a bajnokságot. Nagyon sokat jelent ez a szurkolóknak és a klubnak is. Úgy érzem, a leggyengébb csapat a Mezőkövesd volt, amellyel magyarországi pályafutásom során, tétmérkőzésen találkoztam. Helyzet nélkül kaptak egy ajándék tizenegyest a játékvezetőtől, értékesítették, s ezzel győztek - úgy érzem igazságtalanul" - utalt a DVTK hétvégi vereségére a futballista a minap.hu-n.

A támadó hozzátette, a szünetben hazautazik Spanyolországba, utána pedig az NB I-es rajtra készül, mivel szerződése még decemberig a klubhoz köti.