NBA

Jó ómen lesz Jason Terry tetoválása?

  • VNA

A Dallas pontgyárosa, Jason Terry már tavaly októberben magára tetováltatta az NBA bajnok együttesnek járó trófeát. Vajon jó előjel lesz ez a Mavericksnek?

Az NBA 2011-es nagydöntője ugyan még csak magyar idő szerint szerdán kezdődik el, a Dallas Mavericks játékosa, Jason Terry azonban már a finálé előtt a figyelem középpontjába került. A 33 esztendős játékos ugyanis még tavaly a jobb felkarjára (annak belső felére - ld. lenti kép) tetováltatta a győztesnek járó Larry O’Brien trófeát, amely nem kis feltűnést keltett már akkoriban is. Mivel csapata a Dallas most bejutott a döntőbe is, így az egyik csapattársa (DeShawn Stevenson) szezon előtti házibuliján még heccnek indult tetkó most fontos lélektani szereplő is lehet. Amennyiben ugyanis Dirk Nowitzki és csapata elveszíti a bajnoki döntőt a Miami Heat ellen, akkor Terrynek el kell távolítania a rontást hozó varratot.

Vajon szerencsét hoz-e a Dallasnak Jason Terry tetoválása?
„Eredetileg azzal a céllal választottam ezt a tetoválást, hogy jelezzem mindenkinek, hogy reális esélyünk van a bajnoki címre. Ha mégsem jön össze, akkor szerencsétlenséget hozott, így el kell távolítani” - mondta a „Jet” becenévre hallgató kosaras. Az esetleges győzelem esetén is újra tű alá kell feküdnie Terrynek, a bajnoki cím dátumát ugyanis „lefelejtette” az eredeti kompozícióról…