KTE-Ereco

Mi sem nagyon gondoltuk, hogy megnyerhetjük a kupát - Tököli

A KTE-Ereco csatára szerint remek csapat jött össze Kecskeméten, de egy kis szerencse is kellett a Magyar Kupa megnyeréséhez.

kteTököli Attila 13 góljával a góllövőlista élmezőnyében végzett, csapata, a Kecskemét pedig megnyerte a Magyar Kupát.

„Valóban nagy dolog, amit elértünk, a sorozat kezdetekor nemhogy a szurkolóink, de mi sem nagyon gondoltuk, hogy megnyerhetjük a kupát. Remek csapat jött össze Kecskeméten, jól ment a játék, és egy kis szerencsénk is volt a sorozatban. A KTE idén száz éves, a sporttörténelmi kupagyőzelemnél szebb ajándékot nem adhattunk volna a drukkereknek” – mondta a 35 éves támadó a delmagyar.hu-nak.

Tököli teljesítményével Egervári Sándor szövetségi kapitányt is meggyőzte, aki hosszú idő után idén újra meghívta a válogatott keretébe. A nemzeti csapat június 3-án, pénteken Luxemburgban barátságos mérkőzésen, majd 7-én, kedden San Marinóban Eb-selejtezőn lép pályára.

„Már voltak közös edzéseink, és jövő hétfőtől nyolc napig együtt lesz a csapat, ekkor dönt majd a kapitány a kezdőcsapatról. Mindkét meccsen kötelező a győzelem, de természetesen az utóbbi, a tétmeccs a fontosabb – bízom benne, hogy örömet szerzünk szurkolóinknak, és megőrizzünk esélyünket az Eb-kvalifikációra” - jegyezte meg a KTE-Ereco játékosa.