Bajnokok Ligája

Schumacher és Vettel is Barcelona sikert vár a Wembleyben

A két német világbajnok, Schumacher és Vettel is Barcelona sikert vár, Button és Webber szerint ugyanakkor a Manchester United nyeri a szombati BL-döntőt.

Bár a Forma-1 sztárjai már a vasárnapi Monacói Nagydíjra készülnek, azért ők sem feledkeznek meg arról, hogy ezúttal talán nem ők vesznek részt a sporthétvége legfontosabb eseményén. A labdarúgó Bajnokok Ligája döntő a pilótákat is lázban tartja, akik közül többen is vállalkoztak arra, hogy megtippeljék a szombat esti Barcelona-Manchester United találkozó végeredményét. Michael Schumacher és az idei sorozatot fölényesen vezető Sebastian Vettel nem csak abban hasonlítanak egymásra, hogy mindketten németek és egyaránt világbajnokai a sportágnak, hanem abban is, hogy a katalánok sikerét várják.

A monacói bokszutcában felállított tipplapon ugyanis – az amúgy az Eintracht Frankfurtnak szurkoló – Vettel 3-0-s, míg a szurkolóként a Kölnt támogató Schumi 2-1-s spanyol sikert vár. Egy harmadik német, Nick Heidfeld (2-1), a kétszeres világbajnok Fernando Alonso (3-0), valamint Jarno Trulli (1-0) és Felipe Massa (2-1) is barcelonai ünnepet vár a londoni Wembley stadionban sorra kerülő döntőről. Manchesteri sikert vár viszont a brit Jenson Button, valamint Vettel márkatársa, az ausztrál Mark Webber is, akik egyaránt 2-1-es United sikert tippeltek.