Milan

Galliani balszélső után kutat

Adriano Galliano, az AC Milan vezérigazgatója megerősítette, hogy mindenképpen meg szeretnék erősíteni a csapat bal oldalát a nyáron. Gareth Bale, Marek Hamsík és Rafael van der Vaart van a jelöltek között.

Gareth Bale és/vagy Rafael van der Vaart Milánóba költözhet a nyáron - Fotó: AFP

A vörös-feketék 2004 után nyertek ismét olasz bajnokságot, és a sikeren felbuzdulva a vezetők jelentős vérfrissítést terveznek, a jövő új Milanját építve. Galliani már áprilisban arról beszélt, hogy intenzíven keresik a megfelelő játékost a balszélső posztjára, akkor a Santos futballistája, Ganso és Palermót erősítő Javier Pastore is a jelöltek között volt.

"Úgy tűnik, Ganzo nem bal oldali középpályás, és ugyanez igaz Pastoréra is - mondta a vezérigazgató csütörtökön riporterek faggatózására. - Már van két támadó középpályásunk Kevin-Prince Boateng és Clarence Seedorf személyében."

"Nincs X, vagy Y, szükségünk van egy ilyen játékosra - vetett véget a találgatásoknak Galliani. - Kwadwo Asamoah az Udinéséből az egyik, Marek Hamsík a Napoliból a másik jelölt, és Gareth Bale meg Rafael van der Vaart."

Galliani egyben cáfolta, hogy ajánlatot tettek volna az Arsenal csapatkapitányáért, Cesc Fabregasért. "Fabregas túl drága."