Bajnokok Ligája

Usain Bolt a Unitednek szurkol a Wembleyben

A 100 és 200 méteres síkfutás világcsúcstartója, olimpiai és világbajnoka a helyszínen tekinti meg a szombati Bajnokok Ligája-döntőt. Usain Bolt a Manchester United sikerérét fog szurkolni a Wembleyben.

Usain Bolt a Manchester Unitednek fog szurkolni a BL-döntőbenA jamaicai sprinter csütörtökön nyitja meg idei szezonját, a római Gyémánt Liga-versenyen, azután Londonba repül a BL-döntőre.

"Ez nagyon egyszerű kérdés, hogy kit fogok támogatni a fináléban - mondta Bolt a keddi, római sajtótájékoztatóján. - Mindenki tudja, hogy Manchester United-drukker vagyok. Szerintem 2-1-re fognak nyerni."

Egyesek szerint egyébként a média képviselői előtt az olasz zászlóval díszített kék pólóban feszítő Bolt a megszólalásig hasonlított a Manchester City fenegyerekére, Mario Balotellire. "Már negyedszer hallom ezt ma reggel. Balotelli nagyszerű játékos. Egy kicsit ugyan agresszív, de amúgy rendben van."

A 24 éves versenyző azt is elmondta, hogy atlétikai karrierje befejeztével futballistaként szeretne érvényesülni. "Teljesen komolyan gondolom, nagy focirajongó vagyok. Sokat figyelem ezeket a srácokat (A Manchester United labdarúgóit - a szerk.), egyetlen meccset sem hagyok ki. Igazából össze lehet engem keverni Rooneyval."