Átigazolás

A Galatasaray vinné Drogbát

A Chelsea elefántcsontparti csatára, Didier Drogba várhatóan elhagyja a csapatot a nyári átigazolási szezonban. Azt azonban még nem tudni, hogy megy. Az eddigi legkomolyabb érdeklődőnek a Kékek egyik városi riválisa, a Tottenham tűnt, kedden azonban a török Galatasaray is bejelentkezett a centerért.

A januárban 50 millió fontért vásárolt Fernando Torres érkezésével Didier Drogba komoly vetélytársat kapott a Chelsea-nél a csatárposzton, és úgy tűnik, hogy a klub a tavasszal szinte semmit nem mutató spanyol világ- és Európa-bajnokra építi a jövőt. Drogba ezért valószínűleg távozik.

Didier Drogba és Luca Modric fejpárbaja a Tottenham Hotspur és a Chelsea Premier League-mérkőzésén 2011-ben

Harry Redknapp szívesen látná a Tottenhamben, azonban a török Galatasaray is ajánlatot tett érte. A hírek szerint évi 5 millió fontot kereshetne Törökországban, és hosszútávú szerződést kapna. Isztambulban a Boltonból érkező svéd Elmander társa lehetne elöl, akit ingyen szereztek meg a törökök.

A kérdés már csak az, hogy az elefántcsontparti csatárnak mik a céljai a jövőben. 33 évesen lezártnak tekinti-e a karrierje érdemi részét, vagy vannak még komolyabb céljai?