Átigazolási hírek

Csizmadia és Andrezinho marad zöld-fehérben, Lázár aláírt a török újonchoz

Címkék:

Átigazolási hírek, pletykák, lapinformációk itthonról és külföldről egyaránt. Amiről a futball világában beszélnek.

2011. június 28.

20:34 - Józsi, Rodenbücher és Andrezinho is marad a Ferencvárosban, valamint a brazil Somalia is a zöld-fehérek játékosa lehet, csakúgy mint az egykori fehérvári Alison, akivel közel az egyezség.

19:42 - Marek Hamsikot 40 millió euróért vihetik Nápolyból, a szlovák az AC Milan, a Real Madrid, a Manchester City, a Manchester United és a Chelsea kívánságlistáján is szerepel.

16:48 - A török élvonalban szereplő Samsunspor a hivatalos honlapján jelentette be, hogy hároméves szerződést kötött a Videotontól érkező Lázár Pállal.

15:39 - Keisuke Honda lehet a Juventus legújabb igazolása, a torinóiak állítólag készek tárgyalni a CSZKA Moszkva japán futballistájáról.

09:42 - Azután, hogy Ferenczi István a Pápa együtteségbe igazolt, a Vasas labdarúgó csapata szerződést kötött Markos Simiccsel és Ivan Janjuseviccsel.

09:23 - További három évig a Ferencváros együttesénél folytatja pályafutását a 12-szeres magyar válogatott védő, Csizmadia Csaba.

2011. június 27.

21:19 - A Real Madrid hivatalosan bejelentette, hogy leigazolta Raphaël Varanét a francia Lenstól.

17:33 - José Manuel Reina elmondása szerint marad a Liverpoolban.

16:54 - Sebők Zsolt, Holczer Ádám és Szántai Levente neve is felmerült a DVTK-nál, ám úgy tűnik, Farkas Balázs lehet a befutó kapusposzton.

16:08 - A világbajnok francia támadó, David Trezeguet a Hércules után ismét visszatérhet Olaszországba, méghozzá a BL-ben induló Napoli csapatához.

12:43 - Egyedi tettre készül a PMFC, 12 játékost igazolnának Nyíregyházáról egyszerre. A névsor: Holczer Ádám, Zeljko Kovacevic, Goia, Makdji Boukar, Bajzát Péter, Pákolicz Dávid, Andorka Péter, Demjén Gábor, Hrabina Alex, Reznek Donát, Tudja Dávid, Banka Szabolcs

12:03 - A 19 éves, szélsőként bevethető Uszami Takasi kölcsönben fél évig a Bayern Münchent fogja erősíteni.

11:48 - A Vasas támadójának, Ferenczi Istvánnak tartozott a Vasas, minden bizonnyal ezt használta ki a Lombard Pápa, aki leigazolta őt.

11:31 - A Real Madrid még nem kezdeményezte Sergio Ramos szerződésének meghosszabbítását, emiatt tárt karokkal várná őt a Chelsea.

09:22 - Az angol sajtó szerint az Arsenal klubrekordot jelentő 18 millió fontos ajánlatot tett Juan Matáért, a Valencia világbajnok balszélsőjéért.

09:10 - Koman Vladimir az olasz Sampdoriából a Bundesligába igazolna, ahol szerinte a teljesítmény számít az életkor helyett.

2011. június 26.

23:32 - A Palermo elnöke, Maurizio Zamperini közleményben jelentette be, hogy más klubok mellett a Chelsea is tett ajánlatot Javier Pastoréért. A klubvezető szerint a játékos közel áll ahhoz, hogy Angliába szerződjön. Spanyol források tudni vélik, hogy a Kékek ajánlata 50 millió euróról szól.

20:39 - Német sajtóhírek szerint a Bayern München kész lenne megvásárolni Nanit a Manchester Unitedtől. A portugál állítólag kevesli a lehetőséget, amit Alex Fergusontól kap, és Ashley Young érkezésével még hátrébb szorulhat a rangsorban.

17:08 - Bár már több európai nagycsapattal is szóba hozták, Gael Clichy maradhat az Arsenal játékosa, mivel Arséne Wenger meg akarja hosszabbítani a 2012-ben lejáró szerződését.

15:42 - A Tottenham valószínűleg megválik Aaron Lennontól, így az angol válogatott játékos a Liverpoolhoz kerülhet, ahol Kenny Dalglish tárt karokkal várná.

12:45 - Angol értesülések szerint a Manchester United kész 20 millió fontos ajánlatot tenni az Arsenalnak a francia Samir Nasriért.

12:11 - A Premier Leauge újonca, a Queens Park Rangers szemet vetett az olaszok 2006-os világbajnok védőjére, a jelenleg Katarban légióskodó Fabio Cannavaróra.

11:14 - Mirko Vucsinics ügynöke szerint a montenegrói csatár csak a Romához hasonló nagy klub kedvéért hajlandó elhagyni az olasz fővárost.

2011. június 25.

20:20 - Amennyiben nem sikerülne a Barcelonának megszereznie a chile válogatott Alexis Sánchezt, a Valencia fiatal csatárát, Juan Matát igazolnák le.

16:54 - Az angol válogatott és a Chelsea alapembere, Ashley Cole még hisz abban, hogy karrierje utolsó nagy dobásaként Spanyolországba igazolhat - mégpedig vagy a Barcelonához vagy a Real Madridhoz.

13:51 - A Marca spanyol sportnapilap információi szerint José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője négyszemközt közölte Kakával, nem számít rá a 2011-2012-es szezonban.

12:45 - A Manchester United kész 20 millió fontot fizetni Samir Nasriért, akinek 2012-ben jár le a szerződése az Arsenalnál.

12:11 - A Queens Park Rangers mindenképp szeretne egy nagy nevet igazolni, Fabio Cannavaro pedig nem fogadja el a katari csapatánál neki kínált edzői állást, így a két fél egymásra találhat az átigazolási piacon.

11:20 - Nicolas Maurice-Belay a Sochaux-ból a Bordeaux-ba szerződött. A 26 éves középpályás szerződése lejárt, ingyen került a Girondins-hez.

2011. június 24.

21:32 - A brazil Diego fegyelmi vétsége után leült beszélni a csapat vezetőedzőjével, Felix Magath-tal, majd a felek arra jutottak, jobb lesz mindenkinek, ha különválnak útjaik. 

18:54 - Alberto Aquilani visszatérhet az Anfield Roadra, mivel a Juventus nem hajlandó kifizetni a Liverpool által a játékosért kért összeget.

17:36 - A Kaposvári Rákóczinál folytatja  pályafutását Katona György. A 23 esztendős szélső középpályás a harmadosztályú Nagyecsed csapatától érkezik a somogyi megyeszékhelyre.

16:37 - Az Internazionale labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy sikerült megegyezniük Gian Piero Gasperinivel, az új vezetőedzővel kétéves szerződést kötnek.

15:51 - Angol sajtóértesülés szerint Radamel Falcao megegyezett szerződése személyes részleteiről a Chelsea-vel. A kolumbiai csatárért 26.5 millió fontot fizethet a londoni klub a Portónak.

15:45 - A Real Madrinál nem marasztalják Ezequiel Garayt, aki a hírek szerint Franciaországban találhat magának új csapatot. A spanyol sajtó információi szerint az Olimpique Lyon új vezetőedzője, Remi Garde szívesen látná csapatában a királyi gárdánál feleslegessé váló argentin középhátvédet.

15:12 - A Porto brazil támadójának, Hulknak ügynöke határozottan cálfolta a Chelsea-be való igazolásról szóló találgatásokat.

14:50 - A Zalaegerszeg hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolták a 23 éves, bal oldali és belső védőként is bevethető egyiptomi Sherif Sameh Sadek Mohamed El Sadek Solimant.

14:40 - Emmanuel Adebayor a nyár folyamán elhagyhatja jelenlegi klubját, a Manchester Cityt, és nem elképzelhetetlen, hogy visszatér egykori sikerei helyszínére, Franciaországba.

12:11 - Az angol sajtó szerint újabb fejezetéhez érkezett a katalánok Fabregas-hadművelete: az Arsenal visszautasította a Barcelona 27 millió fontos ajánlatát a 24 éves középpályásért.

10:20 - Megvan a Málaga hatodik nyári igazolása: az andalúziai egyesület a Valencia spanyol válogatott szélsőjét, Joaquín Sánchezt szerződtette.

2011. június 23.

22:25 - A Napoli négy évre szerződtette a Fiorentinától Marco Donadelt. A 28 éves középpályás szerződése lejárt Firenzében, ingyen került a nápolyiakhoz.

21:56 - A Cesena hivatalos honlapján jelentette be, hogy Adrian Mutut szerződtették a Fiorentinától. A 32 éves román csatár két évre írt alá új klubjához. A megállapodás szerint kölcsönös elégedettség esetén további egy évvel meghosszabbítható a kontraktus. A botrányhős játékos új életet akar kezdeni Cesenában, még fizetésének csökkentésébe is belement.

16:38 - A Manchester City 20 millió fontot ajánlott az Olympique Lyonnak a balhátvéd Aly Cissokhóért.

16:12 - Az NB I-be feljutott DVTK alapemberei, Lippai Ákos, Dobos Attila, Budovinszky Krisztián és Halgas Tibor szerződést hosszabbítottak a klubbal.

15:43 - A Manchester United közleményben jelentette be, hogy leigazolta az Aston Villától Ashley Youngot. A 25 éves szélső ötéves szerződést írt alá új klubjával.

14:33 - A 2010-2011-es szezont kölcsönben az AS Románál töltő Marco Borriello játékjoga végleg a Farkasoké lett, 10 millió euróért.

14:15 - A Werder Bremen sportigazgatója bejelentette, hogy a klub szerződtette a Schalkétól Aleksandar Stevanovicot.

13:43 - A Lens elnöke, Gervais Martel megerősítette, Raphael Varane a Real Madrid játékosa lehet.

13:18 - Olasz lapinformációk szerint Hernán Crespo ügynöke, Fernando Hidalgo már Magyarországon tárgyal a Videoton vezetőivel az esetleges klubváltásáról.

11:07 - Nikola Mitrovics nem akart szerződést hosszabbítani Újpesten, ezért adták el a Videotonnak.

10:17 - Granát Balázs, a DVTK támadója az NB I helyett, az osztrák alacsonyabb osztályt választja.

08:56 - Az Inter elnöke találkozott Gian Piero Gasperinivel, aki szerinte egy igazi profi, de még Leonardo maradására is van esély, hiszen él a szerződése a klubbal.

2011. június 22.

22:55 - Alvaro Brachi után újabb barcelonai kötödésű játékost igazolt a Videoton. Walter Balufo két éves szerződést kötött a magyar bajnokkal.

21:10 - A Budapest Honvéd hároméves megállapodást kötött Herve Tchamival és Marek Kostolanival.

17:03 - A Szombathelyi Haladás felvette a kapcsolatot a Vasas csatárával Ferenczi Istvánnal. A támadó a szombathelyiek szerint örömmel öltözne zöld-fehérbe.

17:00 - A Ferencváros csapata a következő napokban több játékosától is megválhat - anyagi megfontolásból.

15:37 - Dimitar Berbatovot a hírek szerint többek között a PSG, a Milan, a Bayern és a Bayer szívesen látná soraiban, amennyiben elhagyná a United együttesét.

14:47 - Távozik az Újpest csapatától Nikola Mitrovics. A szerb légiós a Videotonhoz kerülhet.

14:34 - A játékos ügynöke szerint Michel Bastos már a héten alírhat a Juventushoz, az olaszok 15 millió eurót adnának a brazilért.  

10:13 - Az AS Roma 10-12 millió euró körüli összeget ad Bojan Krkicért, aki ötéves szerződést írhat alá az olaszokhoz.

9:45 - Alexis Sánchez bár engedélyt kapott, hogy Barcelonába utazzon, tovább készül a chilei csapattal a Copa Americára.

8:50 - Bár szinte biztosnak tűnt, hogy Foxi Kethevoama a Hajduk Splitnél folytatja pályafutását, a hírek szerint az üzlet meg fog hiúsulni.

2011. június 21.

18:09 - Sir Alex Ferguson Lassana Diarra után a Real Madrid másik középpályására, a világ- és Európa-bajnok Xabi Alonsóra is szemet vetett.

16:17 - A Videoton a spanyol élvonalban szereplő Espanyol csapatától igazolta le Alvaro Brachit, akivel kétéves szerződést kötöttek a fehérváriak.

15:06 - A Tottenham 20 millió eurós ajánlatott tett Gary Cahillért a Bolton Wanderersnek, de az Arsenal és a Manchester City is az érdeklődők között van.

15:06 - Az Udinese szerint a chilei Alexis Sánchez Barcelonába igazolása már a küszöbön áll. A Copa Américára készülő csatár 27 millió euróért plusz egy játékosért költözhet Katalóniába.

13:25 - André Villas-Boas lemondott Portóban, így nagy valószínűséggel a Chelsea csapatánál folytatja edzői karrierjét.

12:20 - A Milan, a Chelsea, az Inter és a Parma korábbi klasszisa, az argentin Hernán Crespo olasz sajtóhírek szerint a magyar bajnok Videoton csapatához igazolhat.

10:00 - A Vasasban játszó Ferenczi Istvánnal tárgyalásokat kezdeményezett a Haladás.

9:45 - Lassana Diarrát szemelte ki Alex Ferguson magának, az ő érkezése az MU-hoz azt jelentené, hogy Pak Dzsi Szung biztosan távozik az Old Traffordról.

2011. június 20.

20:23 - A 33 éves Tomás Ujfalusit leigazolta a török Galatasaray. A cseh válogatott játékos három év után hagyja el a spanyol Atlético Madrid együttesét.

18:27 - Sorin Botis a következő szezonban is a Budapest Honvéd játékosa lesz. A román légióssal elégedettek Kispesten.

16:52 - Olasz lapértesülések szerint az Inter felbontotta világbajnok védője, Marco Materazzi szerződését. A játékos Angliába vagy Amerikába távozhat.

12:52 - Egy évre szóló megállapodást kötött Oláh Lóránt és a Ferencváros. Az elmúlt szezonban 13 gólig jutó támadó hétfőn már részt vett a csapat tréningjén.

12:47 - Az Újpest labdarúgó csapata megállapodott Üveges Szabolccsal és Nagy Partikkal, a két utánpótlás korú játékos el is utazik a csapattal a soproni edzőtáborba.

11:47 - A hírek szerint hamarosan aláírhat a Barcelonához Alexis Sánchez, az Udinese chilei válogatott középpályása. A játékos vételára állítólag 35 millió euró lesz.

10:40 - A Lombard Pápa középpályása, Bárányos Zsolt Angyalföldön folytatja pályafutását. A labdarúgónak feltehetően Lisztes Krisztiánt kell majd pótolnia.

8:45 - Simonfalvi Gábort szeretné megtartani a Zalaegerszeg, de egy adminisztrációs hiba miatt lehet, hogy marad Pécsen.

2011. június 19.

22:55 - A nyugat.hu információi szerint a Szombathelyi Haladás intenzív tárgyalásokat folytatott az NB II-es Nyíregyházával Andorka Péter átigazolása ügyében.

21:46 - A Genoa hivatalosan is bejelentette, hogy Alberto Malesanit nevezték ki a csapat vezetőedzőjének.

19:18 - A Galatasaray hivatalos oldalán jelentette be, hogy tárgyalásokba kezdett Tomás Ujfalusival, az Atlético Madrid cseh védőjével. A 33 éves játékos hétfőn orvosi vizsgálaton vesz részt, azután kerülhet aláírás a szerződésre.

18:50 - Norbert Meier, a német másodosztályban szereplő Fortuna Düsseldorf vezetőedzője átadólistára tette Torghelle Sándort.

17:56 - Hector Sanchez Cabrera a Videoton első nyári igazolása. A 26 éves spanyol védő, aki megfordult a Teneriffe és a Villarreal csapatában is, két évre írt alá Fehérvárra.

17:20 - Az Internazionale sportigazgatója, Marco Branca az olasz ANSA hírügynökségnek cáfolta, hogy André Villas-Boas veszi át a csapat irányítását.

16:48 - Az olasz Tuttosport szerint Luciano Spaletti, az orosz bajnoki címvédő Zenit vezetőedzője Szentpétervárra csábítaná Simone Pepét a Juventusból.

16:32 - Ügynöke szerint Carlos Tévez a Manchester City játékosa maradhat, amennyiben sikerül rábeszélnie családját, hogy költözzön Angliába.

15:54 - Christian Pander elhagyta a Schalkét és 2012. június 30-ig szóló szerződést kötött a Hannoverrel.

14:50 - Peter Hill-Wood, az Arsenal elnöke elismerte, hogy a Barcelona hivatalosan is felvette a kapcsolatot a londoniakkal Cesc Fabregas átigazolása ügyében, de ajánlatot még nem nyújtottak be.

12:38 - Dzsudzsák után Juan Román Riquelme lehet az Anzsi következő igazolása. A dagesztáni egyesület a Boca Juniors irányítója mellett az izraeli Avram Grantet szeretné megnyerni technikai igazgatónak.

2011. június 18.

22:54 - Miután Massimo Moratti klubelnök bejelentette, hogy megválnak jelenlegi edzőjüktől,  Leonardótól - naponta röppenek fel a hírek a lehetséges utód kilétét illetően. A legújabb jelölt a Fiorentinát irányító Szinisa Mihajlovics.

22:14 - Szóbeli megállapodást kötött a Kaposvár együttesével Posza Zsolt, aki a harmadosztályban szereplő Balatonlelle együttesétől érkezik a somogyiakhoz.

21:02 - A Bayer Leverkusen ügyvezető igazgatója szerint Arturo Vidalt semmi esetre sem szabad elengedni a nagy rivális Bayern München csapatához.

20:08 - Németh Gábor is elhagyja a Vasast, Kecskemétre igazol. A kapus két évre írt alá a KTE-hez.

16:41 - A Manchester United és a Real Madrid után a Paris Saint-German is bejelentkezett a Lens 18 éves tehetségéért, Raphael Varane-ért.

16:10 - Frederic Kanouté marad a Sevilla játékosa, annak ellenére, hogy többször lehetett arról hallani, hogy távozik az andalúz csapattól.

16:04 - A DVSC-nél próbajátékon lévő francia Hermann Kabasele a klubvezetők szerint nem tudna segíteni a csapaton, ezért elköszöntek tőle.

15:57 - Bár Daniel Levy és Harry Redknapp, a Tottenham elnöke és mendzsere szerint senkinek, semmi pénzért sem eladó Luka Modric, a horvát középpályás távozni szeretne a Spursból, a háromszoros fizetést kínáló Chelsea-hez. A 25 éves futballista tófeáktóra vágyik, erre pedig a Chelsea-ben lát biztosítékot.

14:44 - Mint arról korábban beszámoltunk, a Spurs visszautasította a Chelsea 22 milliós ajánlatát a horvát Luka Modricért. David Levy klubelnök közleményében kijelentette: Modric semmi pénzért nem eladó.

11:08 - A Kecskemét hivatalos honlapján jelentette be, hogy pénteken megegyeztek a Videotonnal a bajnokcsapat 20 éves középpályásának, Gyurcsó Ádámnak a kölcsönvételéről. A szerződés időtartama még egyeztetés alatt áll.

2011. június 17.

20:46 - Kovács Zoltán, a Kaposvár kapusa elfogadta a ciprusi Arisz Limasszol ajánlatát, és elhagyja Somogyország székhelyét. A Rákóczinak így sürgősen új kapust kell találnia. A hírek szerint Posza Zsolttal és Sebők Zsolttal, a Videotonnal frissen bajnoki címet szerzett hálóőrrel egyezkednek.

18:24 - A Nemzeti Sport információi szerint a Ferencváros leszerződtette Felipe Felixet, aki az elmúlt napokban próbajátékon volt a zöld-fehér együttesnél.

18:04 - Gregorio Manzano, az Atlético Madrid vezetőedzője ultimátumot adott a Sergio Agüerót megvásárolni szándékozó kluboknak: vagy megyeznek a madridi együttessel július 4-ig, vagy csak a játékos szerződésében szereplő 45 millió eurós kivásárlási árért vihetik el.

17:28 - A portugál Record című lap szerint a Benfica elfogadta a Real Madrid ajánlatát Fabio Coentraóért, így már csak a játékosnak kell megegyeznie a Királyi Gárdával, illetve az orvosi vizsgálatokon kell átmennie.

17: 10 - Lukas Schmitz klubot váltott Németországon belül, a Schalkéból a Werder Bremenbe igazolt. brémai egyesület közleményben adta hírül a 22 éves hátvéd szerződtetését, az összeget nem hozták nyilvánosságra. Schmitz 2015. június 30-ig írt alá a Werderhez. 

16:54 - A Sporting leigazolta Stijn Schaarst, az AZ Alkmaar és a holland válogatott középpályását. A játékos 850 ezer euróért váltott klubot, és három évre írt alá a portugálokhoz.

14:58 - Danny Graham, a Watford előző szezonban 27 gólt szerző csatára átment az orvosi vizsgálatokon, így minden akadály elhárult az elől, hogy a Premier League-be frissen feljutó Swansea City játékosa legyen. A hírek szerint a támadó 3,5 millió fontért vált klubot.

14:56 - A Wolfsburg leigazolta a 21 éves Mateusz Klich-t. A lengyel középpályás hazájából, a Cracoviától érkezik a Bundesligába.

14:40 - A Málaga bejelentése szerint leigazolják Jeremy Toulalant, a Lyon francia válogatott középpályását. A klubbal és a játékossal is megegyeztek már, így a következő napokban aláírhatják a négyéves szerződést.

14:38 - Guti, a Real Madrid korábbi középpályása kijelentette, hogy a török Besiktasban szeretné befejezni a karrierjét. A Királyi Gárda immár 34 éves neveltje 2010 nyarán igazolt Törökországba.

13:36 - Már korábban kiderült, hogy a Videoton új vezetőedzője nem számít Bojan Djordjicsra. A fehérvári klub hivatalos oldala csütörtökön adta hírül, hogy a svéd-szerb kettős állampolgárságú középpályás szerződést bontott a csapattal.

13:08 - A Diósgyőrnél folytatja pályafutását a spanyol Francisco Gallardo. A spanyol másodosztályú Huescától érkező középpályás kétéves szerződést kötött a DVTK-val. A hírt az NBI I-be frissen feljutott klub közölte hivatalos oldalán.

12:29 - Az olasz és francia sajtó már kész tényként közli, hogy Leonardo lesz a Paris Saint-Germain sportigazgatója. A La Gazzetta dello Sport szerint a brazil szakember mások mellett Kakát és Eto'ót is Párizsba csábítaná. A klubot a napokban felvásárló katari Qatar Investment Authority (QIA) nagy terveket szövöget, csillagászati összegeket szánna a keret megerősítésére.

11:02 - Lisztes Krisztián és Kulcsár Dávid egymást váltja az Üllői úton és Angyalföldön: a tavasszal kölcsönjátékosként a Vasast erősítő Kulcsárt végleg megvásárolta a piros-fehér egyesület a Ferencvárostól, az üzlet részeként Lisztes visszatér nevelőegyesületéhez.

10:37 - Az Aston Villa hivatalos honlapján jelentette be, hogy Alex McLeisht nevezték ki a csapat új menedzserének.

09:29 - Ruud van Nistelrooy után Joris Mathijsen is elhagyta a Hamburgot a Málaga kedvéért. A hírt a spanyol klub hivatalos honlapján jelentette be. Mathijsen kettő plusz egy éve megállapodást kötött az andalúziai egyesülettel.

09:03 - Harry Redknapp, a Tottenham menedzsere megüzente a horvát középpályásásért versenyző kluboknak, hogy Luka Modric semmi pénzért sem eladó.

2011. június 16.

23:36 - A Barcelona 17 millió eurót fizetett volna azonnal Giuseppe Rossiért, további 10-et pedig később, a teljesítménye függvényében, a Villarreal elnöke azonban elutasította az ajánlatot, és újabbra vár.

22:47 - José Mourinho alternatívákat keres, arra az esetre, ha sem Agüerót, sem Neymart nem tudná a Real Madridhoz vinni. Ezért elképzelhető, hogy Edin Dzekót, a Manchester City bosnyák csatárát próbálja megszerezni.

21:41 - Valószínűleg a Red Bull Salzburgban folytatja a pályafutását Petri Pasanen, aki hét év után hagyja el a Werder Brement.

20:58 - A Bayer Leverkusen visszaengedte Horvátországba Domagoj Vidalt, akit 2010 nyarán vásároltak meg, de csak egy bajnokin lépett pályára. A védő a Dinamo Zagrebben folytatja a pályafutását.

20:08 - Michele Pazienza ingyen került a Napolitól a Juventushoz. A középpályás 2014 nyaráig, azaz három évre írt alá a Zebrákhoz.

20:05 - A Lazio öt évre leszerződtette Senad Lulicot. A bosnyák balhátvéd a svájci Young Boystól érkezik a római együtteshez.

19:49 - Olasz források úgy értesültek, hogy az Udinese a jövő héten dönthet arról, hogy kinek adja el Alexis Sánchezt. A chilei csatárért a Barcelona, a Manchester United, a Manchester City, a Juventus és az Inter áll sorban.

19:40 - Husszin Hardzsa ügynöke elmondta, hogy a marokkói középpályás jól érezte magát az Internél tavasszal, de úgy tűnik, hogy a kék-feketék nem jutnak megállapodásra az átigazolásáról a játékjogát birtokló Genoával. Így elképzelhető, hogy a játékos a Napoliban köt ki.

19:37 - Joris Mathijsen a Hamburgtól a Málagához igazol. A holland védő öt év után hagyja el a német kikötőváros csapatát, és két évre ír alá a spanyolokhoz.

18:08 - A Manchester United kölcsönadja Bebét a török Besiktasnak egy évre. Owen Hargreaves, a csapat korábbi válogatott középpályása nem kapott új szerződést, és lehet, hogy sorozatos sérülései miatt visszavonul.

16:17 - Török sajtóhírek szerint a Videoton megegyezett André Alvesről a Genclerbirligivel. Az NB I gólkirályának ügynöke azonban azt állítja, nem is hallott a törökök érdeklődéséről.

14:08 - Igor Pisanjuk 1+1 évre szóló szerződést kötött a Kecskeméttel. A csatár korábban Szolnokon szerepelt.

13:05 - A holland élvonalban szereplő Utrecht szeretné megszerezni a Videoton futballistáját, Horváth Gábort.

12:35 - Simon Krisztián menedzsere, Vörösbaranyi József a hathárom.hu-nak elmondta, az újpesti szélsőt Belgiumból, Németországból és Portugáliából is keresik.

09:55 - Az olasz Datasport úgy tudja, a Torino élére nemrég kinevezett Giampiero Ventura szeretné megszerezni Koman Vladimirt.

8:46 - Angol lapértesülések szerint Alex McLeish elfogadta az Aston Villa ajánlatát, így ő lesz a jövőben a csapat menedzsere.

2011. június 15.

20:48 - Megszólalt a Neymar-saga főszereplője: a Santos és a brazil válogatott ifjú csillaga állítása szerint nem tud a Real Madrid ajánlatáról, és bár nagy álma, hogy Európában játsszon, de egyelőre nem tervezi elhagyni klubját.

19:28 - Új edzője lesz az Olympique Lyonnnak, a vezetőség megköszönte Claude Puel vezetőedző elmúlt három évben végzett munkáját, és közös megegyezéssel felbontották szerződését.

18:56 - A Chelsea kedden "ultimátumot" adott a Palermónak: 44 millió fontnál nem hajlandó többet fizteni Javier Pastoréért. Az olasz klub elnökének, Maurizio Zamparininek elmondása szerint a Real Madrid a Barcelona, a Manchester City és a Chelsea versenyezik az argentin támadóért, Zamparini pedig minél több pénzt szeretne kapni a 21 éves argentin válogatottért.

18:13 - A Fejér Megyei Hírlap információja szerint újabb külföldi próbajátékos érkezett szerdán a Videotonhoz. Héctor Sanchez Cabrera, a Villarreal B csapatától.

17:23 - Mivel nem érkezett érte konkrét ajánlat, marad a Videotonnál és a BL-re való felkészüléssel foglalkozik Andre Alves.

16:59 - Angol források szerint, ha a Barcelona Cesc Fabregas, Giuseppe Rossi és Alexis Sánchez esetleges érkezése után eladná David Villát, a Manchester City és a Chelsea azonnal bejelentkezne a játékosért.

16:42 - Nuno Gomes nem hosszabbította meg szerződését a Benficánál. 1997 óta kisebb megszakításokkal 12 évig szolgálta a lisszaboni klubot.

15:53 - A Haladás bejelentette, hogy két évvel meghosszabbították a korábbi válogatott csatár, Kenesei Krisztián szerződését.

15:37 - Holland-suriname-i állampolgárságú védőt tesztel a Kecskemét. Kelvin Maynard a portugál Olhanensénél játszott legutóbb.

15:20 - A Bayern München ajánlatot tett Arturo Vidalért a Bayer Leverkusennek. A Gyógyszergyáriak azonban kevesellik a Bajorok által kínált 10 millió eurót. A játékos ezért határozottan kijelentette, hogy Münchenbe akar költözni.

14:28 - Cesc Fabregas az elmúlt hetek pletykái ellenére, amelyek szerint a Barcelonába vágyik, kijelentette, hogy jól érzi magát az Arsenalnál és nem akarja cserben hagyni az Ágyúsokat.

12:00 - Massimo Allegri szeretné megvásárolni Bastian Schweinsteigert a Bayern Münchentől, azonban elképzelhető, hogy a Bajorok túl sokat kérnek a középpályásért. Ezért a Milan vezetőedzője már találkozott is Riccardo Montolivóval, a Fiorentina játékosával, akit alkalmasnak tart arra, hogy hasonlóan teljesítsen, mint a német.

11:04 - Marco Motta a spanyol Málaga játékosa lehet. A védő az Udinesétől kölcsönben a Juventusnál töltötte az idényt, és bár nem bizonyult épp a legnagyobb fogásnak, a Zebrák mégis megvásárolnák a Zabracsikóktól. Hacsak a pénzügyileg igencsak jól álló spanyol klub le nem csap rá.

11:00 - A Lazio két játékossal is megerősítené a védelmét. A Stuttgarttól Serdar Tascit, a CSZKA Szófiától pedig Ivan Bandalovskit szeretnék megvásárolni.

10:57 - A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Ever Banega, a Valencia játékosa a Napolihoz kerülhet. Az üzlet több lépcsőben jöhet létre: a dél-olasz klub 5 millió euró ellenében kölcsönvehetné az argentint, majd később további 10 millió euróért végleg megszerezhetné.

10:56 - Marek Heinz bejelentette, hogy elhagyja a Ferencvárost. Elmondása szerint jól érezte magát a csapatnál, de az anyagi gondok és a magánéleti gondjai rányomták a bélyegüket az elmúlt évére. A pályafutását hazájában, a Sigma Olomucnál folytatja.

10:45 - Nicola Legrottaglie, aki néhány éve még az olasz futball egyik legígéretesebb védőjének tűnt, egyelőre csapat nélkül maradt. A Milan nem hosszabbította meg féléves szerződését, de kérői azért akadnak. "Beszéltem a Queens Park Rangers vezetőivel, és szívesen mennék hozzájuk. Az ügynököm szerint a Cesenától is érdeklődtek irántam, de én most szívesebben mennék külföldre" - nyilatkozta hátvéd.

10:42 - A Bologna használható társat keres az együttes vezére, Marco Di Vaio mellé a csatársoba. A legfrisebb hírek szerint Erjon Bogdani, a Cesena 34 esztendős albán támadója lehet a kiszemelt.

10:39 - Matteo Brighi, a Roma középpályása a Fiorentinában köthet ki. A 30 éves játékos 2004 óta játszik a fővárosi csapatnál, állandó helyet a kezdőben azonban sosem tudott magának kiharcolni, és elképzelhető, hogy az új edző Luis Enrique sem tart rá igényt. Ügynöke szerint Brighi szívesebben lenne a Violák játékosa, minthogy tovább koptassa a padot a Farkasoknál.

10:35 - Előfordulhat, hogy az Internazionale nem vásárolja meg Husszin Hardzsát a Genoától. A kék-feketék januárban vették kölcsön a marokkói középpályást, vásárlási opcióval. A tavasz folyamán tízszer volt kezdő, ötször pedig becserélte Leonardo.

10:26 - A Manchester United vezérigazgatója, David Gill Barcelonában találkozott Giampaolo Pozzóval, az Udinese tulajdonosával, hogy ráígérjen a Manchester City korábbi ajánlatára Alexis Sánchezért.

2014. június 14.

15:48 - Angol források szerint Buzsáky Ákost, a Queen's Park Rangers magyar játékosát az olasz élvonalban szereplő Lecce szerette volna leigazolni, ő azonban marad Londonban.

14:31 - A londoni ágyúsok egyre közelebb járnak az elefántcsontparti Gervinho szerződtetetéséhez. Az Arsenal és a Lille képviselői a napokban le tárgyalni a francia bajnokság egyik legjobb játékosának szerződtetéséről.

13:31 - Az Premier Leauge-újonc Swensea szivesen látná soraiban a Villareal 34 éves Európa-bajnokát, Marcos Sennát. A 34 éves középpályás szerződése lejárt, így ingyen igaazolható.

12:28 - Angol sajtóhírek szerint az élvonalból kiesett Blackpool csapatkapitánya, Charlie Adam pénteken aláír a Liverpoolhoz. A 25 éves skót középpályás lehet a Vörösök második nyári szerzeménye Jordan Henderson után.

Közben állítólag Stewart Downing, az Aston Villa szélsője is közel áll a megegyezéshez a Mersey-parti egyesülettel. 

11:55 - A Manchester City képviselői hétfőn Olaszországban jártak, 30 millió fontot kínáltak az Udinésének Alexis Sánchezért. Roberto Mancini, a kékmezesek menedzsere nagyon szeretné leigazolni a chilei támadót, de ezzel nincs egyedül, a Barcelona, a Manchester United és az Internazionale is versenyben van aláírásáért.

11:17 - A Budapest Honvéd labdarúgócsapata hivatalos oldalán közölte, hogy Rufino után egy másik csatár, Kris Bright is távozik Kispestről. A 24 éves új-zélandi légiós szerződését közös megegyezéssel bontották fel a felek.

10:39 - Kiss Zsolt átigazolásáról megegyezett a két klub vezetősége, így a védő távozik Gyirmótról, Siófokon folytatja pályafutását.

09:35 - Cristiano Ronaldo a Cadena Cope rádiónak nyilatkozva cáfolta, hogy távozna a Real Madridtól. Az angol sajtó szerint a Manchester City kész 155 millió eurót is kifizetni érte a Real Madridnak, és az aranylabdás állítólag heti 400 ezer fontos fizetéshez kötné az aláírást. Ronaldo elmondta, hogy a pénz számára másodlagos tényező, és elképzelhetőnek tartja, hogy a királyiaknál fejezi be pályafutását.

09:05 - A Manchester Uniteden kívül a Chelsea is szeretné megszerezni Luka Modricot. A Kékek heti 130 ezer fontos csábítanák magukhoz a Tottenham horvát középpályását.

2011. június 13.

18:06 - A Manchester United hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolta Phil Jonest a Blackburn Roverstől.

16:43 - Bár a hétvégi hírek arról szóltak, sérülése miatt meghiúsulhat Gera Zoltán visszatérése a WBA-ba, egy helyi lap szerint még mindig képben van a válogatott középpályás.

16:38 - Hilario szerződése a nyáron lejár, de újabb egy évre elkötelezte magát a Chelsea-hez.

14:46 - A Denge Gazetesi című török napilap szerint az élvonalba feljutott Samsunspor illetékesei mindenben megegyeztek Lázár Pállal, így a Videoton válogatott játékosa hamarosan csatlakozhat az együtteshez.

11: 59 - Luís Naninak, a Manchester United szélsőjének eltökélt szándéka, hogy a jövőben együtt dolgozzon honfitársával, José Mourinhóval.

11:20 - Steve McClarent nevezték ki az angol másodosztályban szereplő Nottingam Forest menedzserének.

09:15 - Küszöbön áll Fabio Coentrao Real Madridba való szerződése, a spanyolok mielőbb szeretnének pontot tenni az üzlet végére. A gyorsítás érdekében több játékost is felajánlottak a Benficának.

2011. június 12.

18:30 - Lemondott a Premier League-ből kiesett Birmingham City menedzsere, Alex McLeish.

16:54 - Bár a Liverpool a napokban leigazolta Jordan Hendersont, Kenny Dalglish tovább akarja erősíteni a csapat középpályáját. A Villarrealból az Európa-bajnok Santi Cazorlát, a Blackpoolból pedig Charlie Adamet szeretné megszerezni.

16:26 - Amint az elmúlt hét fejleményei alapján várható volt, Dzsudzsák Balázs a PSV Eindhovenből az orosz labdarúgó élvonalban szereplő Anzsi Mahacskalához igazolt. A 37-szeres magyar válogatott szélső négy idényre szóló szerződést írt alá - jelentette be vasárnap sajtótájékoztatón a játékos és az őt képviselő Stars and Friends menedzseriroda.

15:49 - Angol források szerint Carlos Tévez néhány éven belül hazatérhet Argentínába, ha addig csak a Manchester Cityt szolgálja Európában.

15:06 - A Sunday Mirror szerint Cristiano Ronaldo nem zárkózik el a Manchesterbe Citybe való igazolástól. A Real Madrid sztárja a klubváltást heti 400 ezer fontos fizetéshez köti, emellett a 7-es számú mezt és a csapatkapitányi karszalagot követeli, továbbá garanciát arra, hogy mindig ő lesz a klub legjobban fizetett játékosa.

14:38 - Az NB II Nyugati csoportjában második helyen végzett Gyirmót vezetősége nem hosszabbította meg Kiprich József vezetőedző lejáró szerződését, közös megegyezéssel a szakember távozása mellett döntöttek.

14:30 - Bár sokan csábítják a legutóbbi Premier League-szezonban az év játákosának választott szerb védőt, Nemanja Vidicsnek nem áll szándékában elhagyni a Manchester Unitedet.

14:03 - Guus Hiddink tagadja, hogy az utóbbi hetekben kapcsolatba lépett volna a Londoni klubbal. A török szövetség vezetője viszont nem ugyanezt hallotta a válogatott játékosaitól a szövetségi kapitányról, ezért a Kékeket és a szakembert is megfenyegette, kész a FIFA-nál bepanaszolni a Chelsea-t.

2011. június 11.

15:58 - Dzsudzsák Balázs édesapja nem érti a fia ellen irányuló népharagot. Dzsudzsák Andrásnak nincsenek fenntartásai az oroszországi átigazolással kapcsolatban.

15:01 - Az Atlético Madrid új vezetőedzője, Gregorio Manzano szerint nem érkezett hivatalos ajánlat a Real Madridtól Sergio Agüeróért. A tréner azt is elmondta, mindenképp szeretné megtartani az argentin támadót.

14:30 - A Manchester United kölcsönadhatja tavaly szerződtetett portugál támadóját, Bebét a török Besiktasnak. A játékost 7.4 millió fontért a Vitória Guimaraestől igazolták le tavaly nyáron a Vörös Ördögök, de nagy melléfogás volt, mindössze hétszer lépett pályára a Unitedben.

14:15 - A Zalaegerszeg kapusának, Vlaszák Gézának és védőjének, Kocsárdi Gergelynek is lejárt a szerződése, Nagy Ferenc klubelnök tájékoztatása szerint még egy évet maradnak az NB I legutóbbi kiírásának 4. helyezettjénél.

13:31 - Bár a Ferencváros előnyös szerződést ajánlott André Schembrinek, egyelőre nem tudtak megállapodni a játékos ügynökével, és a csatár nem kezdte meg a csapattal a felkészülést sem - írja az ftc.hu.

11: 07 - Kovács Zoltán, a Kaposvári Rákóczi kapusát a ciprusi Arisz Limasszol vinné, míg Oláh Lóránt a Ferencváros, a Győr, a Kecskemét és a Paks kívánságlistáján is szerepel.

2011. június 10.

21:47 - Péntek este hivatalosan is bemutatta az AS Roma labdarúgócsapata az új vezetőedzőt, Luis Enriquét. A 41 éves spanyol szakember kettő plusz egyéves szerződést kötött a klubbal.

21:08 - A Newcastle United hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Yohan Cabaye-t a Lille-től. A 25 éves középpályás öt évre kötelezte el magát a Szarkákhoz, a transzfer anyagi vonzatára nem tért ki a közlemény.

19:48 - A román rekordbajnok Steaua Bucuresti közleményben jelezte, hogy az izraeli Roni Levi veszi át a csapat irányítását. A Steaua 23-szoros aranyérmes, de a legutóbbi kiírásban csak a csalódást keltő 5. helyen végzett.

19:02 - A svéd válogatott Oscar Wendttel erősített a Borussia Mönchengladbach. A balbekk három évre írt alá új csapatához.

17:49 - Sáfár Szabolcs klubot vált, a Wacker Innsbruckhoz igazol. A Vasasban nevelkedett Sáfár 2004 óta volt az Austria Wien játékosa, egyéves szerződést kötött új csapatával.

14:59 - Az Aston Villa szélsője, Ashley Young szombaton megnősül, utána bejelenthetik, hogy 20 millió fontért a Manchester Unitedhez szerződik. Az átigazolást az angol sajtó már kész tényként közli.

14:26 - A Tottenham szélsője, Luka Modric nem titkolja, hogy megfelelő ajánlat esetén távozna a Spurstől. "Július 7-én ott leszek a csapattal, és elkezdem a felkészülést. De átigazolásokat még később is le lehet bonyolítani" - mondta a horvát, akit angol források szerint a Manchester United szeretne megszerezni.

14:24 - Asamoah Gyan, a Sunderland csatára állítása szerint nem kapott ajánlatot a Tottenhamtől. "Nem tudok róla, hogy keresett volna a Spurs. Élő szerződésem van, a Sunderlanddel, úgyhogy ez csak egy pletyka" - nyilatkozta a ghánai.

13:49 - Az olasz média csalódottan közölte, hogy Bojan Krkic, a Barcelona csatárának leigazolására a Real Betis tűnik a legesélyesebbnek annak ellenére, hogy a Roma és az Udinese is élénken érdeklődött iránta.

13:46 - A Newcastle-nél remélik, hogy még a pénteki nap folyamán lezárhatják Yohan Cabaye átigazolási ügyét. A Szarkák a francia bajnok Lille-től vásárolják meg a francia középpályást 4,3 millió fontért, és öt évre szerződtetik, heti 30 ezer fontos fizetésért.

13:44 - A Wolverhamtpon Wanderers szeretné megvásárolni a Readingtől a 26 éves kapust, Adam Federicit, akit azonban a Liverpool is régóta figyel.

13:42 - A Genoa elfogadta a Napoli hatmillió eurós ajánlatát Domenico Criscitóért, akinek így már csak a Serie A harmadik helyén zárt, és így BL-induló nápolyiakkal kell megegyeznie.

13:39 - Javier Pastore egy argentint rádióműsorban kijelentette, hogy úgy érzi, ideje, hogy elhagyja jelenlegi klubját a Palermót. A fiatal támadóközéppályásért a Serie A nagyjai mellett külföldi sztárcsapatok is sorban állnak.

13:37 - A The Sun értesülései szerint Robbie Keane a Fulham játékosa lehet. A csatár valószínűleg nem kap szerepet a Tottenhamnél, és korábbi edzője, a Fulhamhez frissen kinevezett Martin Jol szívesen látná a csapatban.

13:33 - Kovács Zoltán, a Kaposvár kapusa ciprusi sajtóhírek szerint a szigetország bajnokságában, az Arisz Limasszolban folytatja a pályafutását.

10:38 - Brazil középpályást tesztel a Haladás. Fabinho megfordult a Sao Paulóban és a Corinthiansban is, de az utóbbi éveket a görög másodosztályban töltötte.

2011. június 9.

21:39 - Orosz sajtóértesülések szerint Dzsudzsák Balázs, a magyar labdarúgó-válogatott szélsője csütörtökön aláírta szerződését az orosz Anzsi Mahacskalával. A hírt Gadzsi Muszlimovics Gadzsijev, a csapat edzője is megerősítette a Szport Ekszpressz honlapján: "Igen, valóban. Dzsudzsák az Anzsi játékosa. Aláírta a szerződést, ám pontos részleteket nem tudok."  

20:24 - Az Internazionale holland irányítója, Wesley Sneijder egyértelművé tette, hogy nem áll szándékában elhagyni csapatát.

17:11 - Bölöni Lászlót nevezték ki a görög labdarúgó-bajnokságban negyedik helyen zárt PAOK Szaloniki vezetőedzőjének.

15:51 - A Chelsea után a Real Madrid is bejelentkezett Neymarért - ezt állítja Wagner Ribeiro, a 19 éves brazil válogatott menedzsere.

15:48 - A Dzsudzsák Balázst képviselő Stars & Friends Menedzseriroda az MTI-nek megerősítette, hogy a magyar válogatott futballista klubja, a holland PSV Eindhoven megállapodott az orosz Anzsi Mahacskalával.

14:53 - A Liverpool közleményben jelezte hivatalos oldalán, hogy megszületett a megállapodás a Sunderlanddel Jordan Henderson szerződtetéséről, az orvosi vizsgálat után aláírás kerülhet a papírokra.

14:37 - A Real Madrid és a brazil válogatott középpályása, Kaká ismét leszögezte, nem áll szándékában távozni a királyiaktól, és nem igazak a pletykák az Internazionaléba való igazolásáról. Más források szerint sorsa José Mourinho vezetőedző kezében van.

12:25 - A Haladásnál Kenesei Krisztián és Branislav Fodrek még nem döntött a folytatásról, de újra képbe került Andorka Péter is.

10:03 - Az egyik legnagyobb holland lap úgy tudja, négyéves szerződést köt Dzsudzsák Balázs az Anzsi Mahacskalával.

9:55 - A német válogatott Miroslav Klose kétéves szerződést kötött a Lazióval, miután nem hosszabbította meg idény végén lejáró szerződését a Bayern Münchennel.

2011. június 8.

19:01 - Luis Enrique elismerte, hogy megegyezett az AS Romával. A Barcelona és a Real Madrid korábbi játékosa, a katalán együttes második csapatának eddigi edzője kettő plusz három éves szerződést ír majd alá a Farkasokkal, miután a Thomas DiBenedetto vezette befektetőcsoport átveszi majd a klubot.

18:38 - Az Ajax leigazolná Kolbeinn Sigthórssont az AZ-től, de a két klub egyelőre nem tudott megegyezni a játékos átigazolási áráról.

18:31 - Az Arsenal leigazolta a Charlton Athletictől Carl Jenkinsont. A 19 éves jobbhátvéd Angliában született, de mivel édesanyja finn, mindkét ország utánpótlás-válogatottjaiban szerepelt már.

17:49 - Manuel Neuer aláírta a szerződését a Bayern Münchennél. A Schalkétól érkező kapus 2016-ig kötelezte el magát a Bajorokhoz.

17:02 - Markus Rosenberg visszatér a Werder Bremenhez, miután egy évig a spanyol Racing Santendernél volt kölcsönben.

14:46 - A Zalegerszeg leigazolta a szlovén Safet Jahicsot. A 24 éves kapus végigjárta hazája utánpótlás-válogatottjait, és a Rudar Velenjétől érkezett a ZTE-hez.

12:09 - Spanyol források szerint a Barcelona már megállapodott Cesc Fabregasszal, de az Arsenal még nem ment bele az átigazolásba.

10:55 - Dzsudzsák Balázs a PSV Eindhovenből az orosz Anzsi Mahacskala csapatához szerződik megbízható orosz források szerint. A válogatott szélső az orvosi vizsgálatok után a mai napon 12 millió euró ellenében igazol a dagesztáni csapathoz, és közel egy milliárd forintot keres évente.

2011. június 7.

16:14 - A KTE-Ereco és a Hajduk Split vezetői szóban már meg is egyeztek egymással Foxiról, aki 400 ezer euróért kerülhet a spliti klubhoz.

15:34 - A Roma vezetői nem akarnak tovább várni: szerdáig adtak haladékot Luis Enriquének, ha nem ír alá Giampaolo lehet az új tréner.

10:21 - A Chelsea leendő menedzsere, Guus Hiddink Wesley Sneijder köré építené a londoni csapatot.

09:55 - Faragó Attila, a Vasas tulajdonosa elmondta, Lázok Jánosért két játékost, Kulcsár Dávidot és Fitos Lászlót kapja meg az angyalföldi egyesület.

2011. június 6.

17:23 - A portugál bajnokság legutóbbi szezonját bronzérmesként záró Sporting öt évre szerződtette az Utrecht holland válogatott támadóját, Ricky Van Wolfswinkelt.

16:48 - A Videoton és a Wils Krakov André Alvesről tárgyal, ám a Wisla 1 millió eurónál nem adna többet érte a fehérváriaknak, akik viszont 2 millióért engednénk el a Monicom Liga brazil gólkirályát.

15:55 - A Szombathelyi Haladás felvette a kapcsolatot a Nyíregyházával Andorka Péter leigazolása ügyében.

15:40 - Francis Gillot-t nevezték ki a francia Girondins Bordeaux új vezetőedzőjének. Gillot a Sochauxtól érkezik Bordeaux-ba. A korábbi edző, Jean Tigana éppen a május 7-i, Sochaux-tól elszenvedett 4-0-ás vereség után mondott le.

15:26 - A Chelsea-től a szezon végén menesztett Carlo Ancelotti egy év szünetet tart, tanulmányútra megy, mielőtt újra edzői munkát vállal. Az 51 éves szakember neve szóba került az Aston Villa, a Fulham és a Premier League-be feljutott Queens Park Rangers menedzsereként is, de ő most a pihenést és a tanulást választotta.

14:11 - Már hónapok óta borítékolható volt, hogy Miroslav Klose elhagyja a német rekordbajnok Bayern München csapatát, a klub most közleményben is tudtatta, hogy nem sikerült megegyezniük a csatárral a szerződéshosszabbításról, így az távozik az Allianz Arénából.

12.28 - Német sajtóhír szerint a Bundesliga legutóbbi szezonjának 8. helyzettje, a HSV Hamburg rohamot indított Dzsudzsák Balázs megszerzésért, kihasználva, hogy klubjának, a PSV Eindhovennek mielőtt pénzre van szüksége anyagi helyzetének rendezéséhez.

2011. június 5.

21:40 - José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője legutóbbi nyilatkozatában kijelentette, hogy Higuaínt, Benzemát és Kakát sem adják el a nyáron, ellenben szívesen látná a csapatban a Benfica balhátvédjét, Fabio Conetraót.

17:56 - Carlos Tévez soha nem akar visszatérni Manchesterbe. A City támadója nagyon rosszul érezte magát Angliában, ahol nincs is sok barátja elmondása szerint. A 27 éves játékost hívja a Juventus is, de a Real Madridban szeretne futballozni.
 

16:56 - A Szombathelyi Haladás 2 éves megállapodást kötött Búrány Zoltánnal, aki legutóbb Szolnokon futballozott.

15:09 - Gera Zoltán egykori edzője, a WBA-t irányító Roy Hodgson szerint Andy Johnsonnal együtt a magyar középpályás is visszatér Birminghambe.

11:03 - A spanyol labdarúgó-bajnokságban bronzérmes Valencia leigazolta Diego Alvest, az élvonaltól búcsúzó Almería brazil kapusát.

2011. június 4.

18:40 - A januárban a Cataniától kirúgott Marco Giampaolót nevezték ki a Serie A 15. helyén végzett Cesena vezetőedzőjének.

14:40 - A Liverpool új kiszemeltje a Wigan Athletic szélsője, Charles N'Zogbia, akit 15 millió fontért igazolnának le. Közben a hírek szerint köszöbön áll a megegyezés Jordan Hendersonnal, a Sunderland 20 éves középpályásával.

14:11 - A Barcelona bárkihez elengedi Bojan Krkicet, a csatár választhat az ajánlatok közül. Közben a katalánok leigazolnák a 19 éves Sergio Araujót a Boca Juniorstól, de ehhez a Real Madrid engedélye is kell.

12:48 - A Juventusnál bíznak abban, hogy akár olcsóbban is megvehetik az Atlético Madridtól Sergio Agüerót, mint a csatár 45 millió eurós kikiáltási ára. Közben német sajtóhírek szerint Felipe Melo és Alberto Aquilani helyet cserélhetnek. Előbbi a Juvétól a Liverpoolba, utóbbi a Livepoolból a Juvéba kerülhet.

12:16 - Dimitar Berbatov legújabb kérője a francia Paris Saint-Germain. A bolgár támadó ugyan többször kijelentette, hogy nem akarja elhagyni a Manchester Unitedet, mégis valószínű, hogy Alex Ferguson nem tud neki helyet biztosítani a csapatnál.

12:11 - A Sampdoria megszerezheti a brazil Edert az Empolitól. A csatár a 2010-11-es szezont kölcsönben a Bresciánál töltötte, ahol 35 meccsen 6 gólt lőtt, és kieső helyen végzett a csapattal. Most a szintén kiesett Samp venné kölcsön az egy évvel korábban a másodosztályban az Empoliban 27-szer eredményes támadót.

11:50 - Ügynöke szerint Federico Macheda a következő szezont megint a Manchester Unitednél tölti. A csatár tavasszal az olasz Sampdoriánál volt kölcsönben, ott azonban alig kapott lehetőséget, és végül ki is estek a Serie A-ból. "Amennyire én tudom, a United számol Machedával, és nem akarják újra kölcsönadni" - nyilatkozott Giovanni Bia egy rádióadásban.

11:47 - Harry Redknapp szeretné megszerezni a Tottenhamnek Didier Drogbát, aki várhatóen elhagyja a Chelsea-t, mivel Fernando Torres érkezésével komoly riválist kapott a posztján. Az elefántcsontparti csatár fizetése azonban akadálya lehet a Londonon belüli csapatváltásnak.

11:43 - Martin Jolt tartják a legesélyesebbnek a fogadóirodák arra, hogy a Fulham menedzsere legyen, miután Mark Hughes távozott Gera Zoltán csapatától. További esélyeseknek Martin O'Neillt és Steve Mclarent tartják.

11:40 - A török Galatasaray Harry Kewellt, és Lucas Neillt is felajánlotta az angol Queens Park Rangersnek, mivel nem akarják megtartani az ausztrál duót. Korábban mindkét játékos hosszú időt töltött Angliában. Előbbi a Leeds United és a Liverpool, utóbbi a Millwall, a Blackburn, a West Ham és az Everton játékosa volt.

2011. június 3.

16:26 - Oross Márton és Schimmer Szabolcs után újabb Rajos Gáborral is szerződést hosszabbított a Szombathelyi Haladás. A középpályás 1+1 évet írt alá.

12:34 - A Tottenham hivatalos honlapján tette közzé, hogy kétéves szerződést kötött az Aston Villától távozó Brad Friedellel. A 40 éves, amerikai válogatott kapus ingyen került a White Hart Lane-re.

12:15 - A The Sun angol bulvárlap információi szerint az Arsenal hajlandó elengedni Cesc Fabregast a Real Madridhoz, vagy máshova - 54 millió fontról indul a licit.

11:25 - A török bajnokság második helyén végzett, így Bajnokok Ligája-selejtezős Trabzonspor megállapodott az elefántcsontparti Didier Zokora leigazolásáról a Sevillával. A 30 éves középpályás négy évre szerződik a Fekete-tenger partjára, a jövő heti orvosi vizsgálatok után kerülhet végleges aláírás a papírokra.

10:44 - A BFC Siófok csapatánál folytatja pályafutását Farkas János és Lengyel Dániel. Előbbi játékos a másodosztályban érdekelt Tatabányától, míg utóbbi a Szombathelyi Haladástól érkezik a Balaton-parti egyesülethez.

10:10 - José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője azt nyilatkozta, hogy nem áll kapcsolatban klubja az Atlético Madrid argentin támadójával, Sergio Agüeróval. A 23 éves csatár nemrég kijelentette, hogy nyáron elhagyja az Atléticót, a legvalószínűbb célpontnak a városi rivális Real Madrid tűnik, de a Chelsea, a Manchester City és a Juventus is versenyben van aláírásáért.

2011. június 2.

19:45 - Ruud van Nistelrooy egyéves (a spanyol sajtó szerint egy plusz egy éves) szerződést írt alá a Málagánál.

16:53 - César Sánchez, a Valencia kapusa, aki korábban megfordult a Real Madridnál is, nem akar tovább várni klubja szerződéshosszabbítási ajánlatára, így lehet, hogy egy évre aláír a Villarrealhoz.

16:43 - 13. szezonját kezdi meg a Valenciánál David Albelda. A veterán középpályás újabb egy évvel meghosszabbította szerződését a klubbal.

16:30 - Ügynöke beszámolója szerint az Európa-bajnok spanyol Marcos Senna távol áll attól, hogy meghosszabbítsa a szerződését a Villarrealnál. "Nem mondom, hogy nagyon meglepődtünk, de azért mindenképp többre számítottunk a klubtól. Az első megbeszélés után nem vagyok túl optimista, mi magasabb fizetésre gondoltunk. Most Marcos kezében van a döntés" - mondta Eli Coimbra.

16:10 - A Fulham 4 millió fontot kér Andy Johnsonért a QPR-től. A csatár hajlandó lenne Londonon belül klubot váltani, de a heti 40 ezer fontos fizetése elriaszthatja a Queens Park Rangerst.

16:04 - A Liverpool 13 millió fontot kínált a Sunderland középállyásáért, Jordan Hendersonért, de egyelőre nemleges választ kapott.

16:01 - A Tottenham hondurasi középpályása, Wilson Palacios megerősítette, hogy közel áll a megegyezéshez a Napolival. A Daily Mail szerint a Spurs 12 millió fontot kér a játékosért, amit két éve kifizettek érte a Wigannak, de a Napoli 8 milliónál többet nem szánna a tranzakcióra.

16:00 - Brit sajtóértesülések szerint a Chelsea ajánlatot tett a Palermónak Javier Pastoréért, de az olasz klub visszautasította azt, mert nem érte el az általuk kért 44 millió fontos összeget.

15:52 - Peter Ramage, a Queens Park Rangers védője meghosszabbította a szerződését Buzsáky Ákos klubjánál. A játékos elmondta, mivel az előző szezon nagy részét kihagyta sérülés miatt, tudja, hogy bizonyítania kell, hogy megérdemelte a bizalmat.

2011. június 1.

20.20 - A Bayern München hivatalos oldalán jelentette be, hogy megegyezett a Schalke 04 válogatott kapusával, Manuel Neuerrel és a Genoától érkező brazil szélsőhátvéddel, Rafinhával.

18:30 - A Kaposvári Rákóczi lejáró szerződésű védője, Grúz Tamás még nem tudja, hol folytatja a pályafutását, de minden ajánlatot szeretne meghallgatni.

15:50 - Michael Owen egy évvel meghosszabbította a szerződését a Manchester Unitednél, így 2012 nyaráig biztosan a Vörös Ördögök játékosa marad.

14:53 - A Chelsea leigazolná Romelu Lukakut a belga Anderlechttől. Szakértők szerint a 19 éves játékos körülbelül 20 millió fontot ér. Lukaku úgy nyilatkozott, hogy szeretné, ha hétfőig eldőlne, hol folytatja, mert után kezdődnek a főiskolai vizsgái, és nem akarja, hogy bármi is megzavarja közben.

14:49 - Az AS Roma sportigazgatója, Walter Sabatini szívesen látná Didier Deschamps-ot az olasz klub vezetőedzőjeként.

12:45 - Marco Marchionni, a Fiorentina játékosa nem akarja elhagyni a Violákat. Erről ügynöke beszélt az egyik olasz híroldalnak.

12:34 - Bár korábban saját ügynöke vetette fel, hogy Zlatan Ibrahimovic elhagyná az olasz bajnok Milant, a svéd csatár azt mondta a La Gazzetta dello Sportnak, hogy marad a piros-feketéknél. "Biztosan nem megyek sehova. Az első félév, amit itt töltöttem, életem legjobb időszaka volt. Az idény végére szellemileg és fizikailag is elfáradtam, de hiszek ebben a csapatban" - nyilatkozta a támadó.

12:32 - A Newcastle United ötéves szerződéshosszabbítást kínál védőjének, Danny Simpsonnak, és valószínűleg alá is írják az új kontraktust, mivel a 24 éves játékos is hajlik erre.

12:31 - A Liverpool és a Chelsea is leigazolná Vurnon Anitát, az Ajax holland védekező középpályását. A játékos ára a hírek szerint 12 millió font.

12:24 - Az Espanyol elutasította a Fulham 10 millió fontos ajánlatát Dani Osvaldóért. A 25 éves csatárt a Tottenham és az Everton is megvásárolná, de még egyikük ajánlata sem közelítette meg a katalán klub által kért 17 millió fontos összeget. Közben Mark Hughest szívesen látná a saját kispadján az Aston Villa, így lehetséges, hogy a Fulham vár az átigazolásokkal, amíg le nem tisztázzák, hogy ki lesz a menedzser a következő szezonban.

12:21 - A QPR, a Norwich és a skót Rangers is megvásárolná Steve Morisont a Millwalltól. A csatár árát mostani klubja 2,5 millió fontra taksálja, és bár eddig a Norwich tett két ajánlatot érte, a Queens Park Rangers lehet a befutó, mivel hajlandó megadni a kért összeget, és a játékos eddigi bérét is megduplázná.

12:18 - Bár a hírek szerint több kérője is van, Lukas Podolski kijelentette, hogy Kölnben marad. "A Köln az én csapatom, és a jövőben is szolgálni fogom. Játékosként, edzőként vagy akár elnökként is" - mondta a válogatott támadó.

12:01 - A Barcelona nem adta meg a Gijón által kért árat José Ángelért, így elképzelhető, hogy annak ellenére, hogy korábban már szinte biztosnak tűnt a fiatal hátvéd átigazolása, az üzlet mégis meghiúsul.

10:45 - A Siófok leigazolta a Haladástól Lattenstein Norbertet, míg Köntös Dániel Tatabányáról tér vissza a Balaton partjára.

2010. május 31.

20:03 - Véget ért Diallo Moustapha és Haruna Jameh kispesti pályafutása. A Bp. Honvéd ma szerződést bontott az NBII-es csapat két játékosával, a gambiai Harunával és a guineai Dialloval. Haruna 26, Diallo 14 meccset játszott a másodosztályban.

16.15 - Heffler Norbertet és Zsidai Lászlót is szeretné megszerezni a Győri ETO, ám elöbbit a két Európa Liga-induló, a Paks és a Ferencváros is szívesen látná.

14:53 - Az élvonalból a Bundesliga 2-be csúszott Eintracht Frankfurt kedden bejelentette, hogy Armin Veh veszi át a csapat irányítását.

14:40 - A KTE-Ereco vezetősége előrehaladott tárgyalásokat folytat a kanadai-ukrán kettős állampolgár Igor Pisanjukkal.

12:03 - Angol sajtóinformációk szerint az Aston Villa menedzsere, Gerard Houllier elhagyja a birminghami egyesületet súlyosbodó egészségi állapota miatt.

2010. május 30.

16:00 - A Bundesliga idei bajnoka, a Borussia Dortmund 2016-ig szóló szerződést kötött Ivan Perisiccsel, az Club Bruges középpályásával.

11:04 - Az Anderlecht középső védője, Juhász Roland úgy érzi, meg kellene újulnia a hat Belgiumban eltöltött éve után, ezért szívesen kipróbálná magát a német élvonalban. A magyar válogatott játékos elmondta, hogy eddig Kelet-Európából érdeklődtek iránta.

10:40 - Roman Abramovicsnak, a Chelsea tulajdonosának 15 millió fontot kellene leszurkolnia azért, hogy kivásárolja a Spurs menedzserét, Harry Redknappet a szerződéséből

10:07 - Az Újpest fiatal futballistája, Szalai Vilmos bátyja, Ádám együttesénél, a Bundesligában szereplő Mainznál vett részt próbajátékon a múlt héten.

2011. május 29.

20.35 - Dimitar Berbatovnak elege van abból, hogy a BL-döntőtn még a kispadra sem nevezte Sir Alex Ferguson menedzser, a nyáron valószínűleg távozik a Manchester Unitedtől. Visszavásárolná korábbi klubja, a Tottenham, de szívesen látná a soraiban a Borussia Dortmund is.

19:26 - A Chelsea már tavaly nyáron is megpróbálta megszerezni a Santos 19 éves csatártehetségét, Neymart, de akkor a brazil klub elutasította a londoniak 22 millió fontos ajánlatát. A Kékek most emelték a tétet, lapinformációk szerint már 26.5 milliót áldoznának Neymarért, akinek megszerzését Roman Abramovics tulajdonos szívügyének tekinti.

2011. május 28.

7:34 - A Manchester Unitedben játszó Chicharitónak a menedzsere, Eduardo Hernández szerint fontolóra vennék a Real Madrid ajánlatát.

15:54 - A Fulham magyar középpályása, Gera Zoltán újra kedvenc edzőjével, Roy Hodgsonnal dolgozhat a Premier League-ben, amennyiben elfogadja a West Bromwich Albion ajánlatát.

14:30 - Az MTK legértékesebb labdarúgóit, Pál Andrást, Pátkai Mátét, Szekeres Adriánt és a csapatkapitány, Kanta Józsefet is szívesen látná a Győri ETO.

11:41 - Guus Hiddink azt mondta, megfontolná, ha a Chelsea konkrét ajánlatot tenne neki a menedzseri pozícióra.

10:26 - A Wolfsburg 2014-ig meghosszabbította a jobbhátvéd Michael Schulze és a csatár Kevin Scheidhauer szerződését. Utóbbi két góllal segítette a 2009-ben Európa-bajnoki címet szerzett német U-17-es válogatottat.

10:23 - A Roma a Cataniában játszó argentin Matías Silvestrével vagy a Juventusban szereplő olasz Leonardo Bonuccival erősítené meg a védelmét.

10:19 - Ügynöke elmondása szerint a spanyol Hercules ingyen elengedi David Trezeguet-t, mivel kiestek az első osztályból. "Sok pletykát hallottam, de azt biztos, hogy a Lazio érdeklődik. Számukra David erősítést jelentene, számunkra Róma elfogadható célállomás. Konkrétumokról még nem beszéltünk, de szívesen tennénk" - nyilatkozta a menedzser.

10:10 - A francia Lens engedélyezte Toifilou Maoulidának, hogy távozzon, miután a csapat kiesett a Ligue 1-ből.

10:04 - A Bologna szeretné megszerezni Artur Borucot, a Fiorentina 31 éves lengyel kapusát, mivel Emiliano Viviano távozni készül a csapattól.

9:54 - A Bundesligában hatodik helyen végző Nürnberg három évre leszerződtette az FC Thun svájci védőjét, Timm Klosét. A fiatal bekkért 400 ezer euró körül összeget fizettek.

2011. május 27.

21:46 - Dzsudzsák Balázs olasz médiaértesülések szerint Franck Ribéryvel és Michel Bastosszal verseng azért, hogy a Juventus balszélsője legyen. Ügynöke szerint viszont az olasz klub még nem tett hivatalos ajánlatot a PSV-nek.

18:20 - Gabriel Heinze bejelentette, hogy a vasárnapi, Caen elleni bajnoki után elhagyja az Olympique Marseille-t. Arról még nem beszélt, hogy hol folytatja a pályafutását.

17:30 - A Roma állítólag szerződtetné Davide Santont, az Inter 20 éves szélső védőjét, aki az elmúlt fél évben a Cesenánál volt kölcsönben. A játékos ügynöke azonban saját bevallása szerint nem hallott semmi konkrétumról, de lehet, hogy a jövő hétig még fog...

16:45 - Lattenstein Norbert elhagyja a Haladást, de Csontos Zoltán és Guzmics Richárd is távozhat Szombathelyről. Előbbivel a Sopron, utóbbival a Győr tárgyal.

15:59 - Gianfranco Zola szerint Harry Redknapp lenne a tökéletes választás a Chelsea kispadjára. A Kékek a tavalyinál kicsivel gyengébben sikerült szezon végén váltak meg Carlo Ancelottitól, és jelenleg az utódját keresik.

15:51 - Alan Pardew a saját szavaival érve "fantasztikus ajánlatot" tett José Enriquének, a Newcastle hátvédjének, hogy a csapatnál tartsa. Az angol média információi szerint a játékost a Liverpool és a Lyon is szerződtetné. A Szarkák a 19 éves szélsőnek, Shane Fergusonnak is felajánlották a szerződéshosszabbítást, amit a fiatal focista el is fogadott.

15:35 - A Serie A-ban szereplő Bologna megerősítené védelmét, ezért legigazolnák a mexikói Toluca argentin-olasz kettős állampolgárságú védőjét, Diego Novarettit.

14:15 - Egy biztos távozója már van a KTE-Erecónak, Goran Vujovics visszatér a Videotonhoz, helyette viszont a hírek szerint az Újpesttel szakító Rajczi Péter érkezhet.

13:35 - A Budapest Honvéd a hivatalos oldalán jelentette be, hogy három évre szóló szerződést kötött a Győri ETO kapusával, Sánta Andrással.

11.53 - Rajczi Péter távozik az Újpesttől, miután klubja úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg a játékos június 30-án lejáró szerződését.

2011. május 26.

17:24 - A Juventus leigazolta Reto Zieglert, a Serie A-ból kiesett Sampdoria svájci válogatott balhátvédjét. A 25 éves futballista ingyen került Torinóba.

16:39 - Az Arsenal és a Tottenham is bejelentkezett Radamel Falcaóért, a Porto kolumbiai csatártehetségért. A hírt a játékos ügynöke is megerősítette.

15:55 - Az Atlético Madrid kapusának jogi képviselője, José Bouzas Aragon kijelentette, hogy ügyfele sem szóban, sem írásban nem állapodott meg a Manchester Uniteddel. David de Gea az első számú jelöltje a Vörös Ördögök egyes számú mezének.

15:31 - A DVSC-TEVA hivatalos oldalán cáfolta azt a pletykát, mely szerint két kulcsjátékosuk, Varga József és Adamo Coulibaly a bolgár Levszki Szófia csapatához igazol.

15:22 - A Videoton szerb védőjének, Marko Andjicnak lejárt a szerződése a Videotonnál, így ingyen a ciprusi Anorthoszisz Famagusztához igazolt.

12:28 - A Chelsea-től menesztett menedzsert, Carlo Ancelottit a Premier League-be feljutó Queens Park Rangers-en kívül a skót Celtic is szerződtetné.

2011. május 25.

18:00 - A Zalagerszeg hivatalos oldalán jelentette be, hogy leigazolta az Atlético Madrid-nevelésű Manu Hervást. A 24 éves, védelemben és a középpályán is bevethető játékossal hároméves kontrakust kötött a zalai egyesület.

14:35 - Arséne Wenger arról nyilatkozott a The Mirrornek, hogy tetszik neki Karim Benzema játékstílusa, és lehet, hogy adna 22 millió fontot a Real Madrid csatáráért.

14:30 - Alex Ferguson elmondta a Sky Sportsnak, hogy hosszú ideje azon van, hogy meg tudja szerezni David De Geát, az Atlético Madrid kapusát, hogy vele pótolja a visszavonuló Edwin van der Sart.

2011. május 24.

20:45 - A Juventus mindenben megegyezett Andrea Pirlóval, így hivatalossá vált, hogy a világbajnok középpályás Torinóban folytatja karrierjét.

19:58 - A Borussia Dortmund megtalálta a Real Madridhoz távozó Nuri Sahin utódját, Ivan Perisic személyében. A 22 éves játékos az FC Bruges csapatában játszik, és hozzávetőlegesen 5 millió euró fejében költözhez a német bajnokhoz.

16:31 - Sergio "Kun" Agüero távozni készül az Atlético Madrid csapatából, több spanyol forrás szerint épp a városi rivális Real Madridhoz tart, a Matracosok vezetősége azonban nem szívesen engedné Mourinho keze alá.

16:25 - Giuseppe Marotta, a Juventus általános igazgatója Manchesterben tartózkodik, és Alex Fergusonnal Nani, Roberto Mancinivel pedig Carlos Tévez átigazolásáról tárgyal.

14:53 - A River Plate támadóközéppályásáért, Erik Lameláért sok európai klub érdeklődik. Az Atlético Madrid, a Milan és a Lazio után az AS Roma is beszállt az érte folyó versenybe. A Farkasok konkrét ajánlatot még nem tettek a játékosért, de az argentin klub állítólag legalább 20 millió eurót szeretne kapni érte.

14:42 - Ügynöke szerint "megfelelő ajánlat" ellenében Zlatan Ibrahimovic elhagyhatja a Milant a Real Madrid kedvéért. Valószínű, azonban, hogy a svéd csak akkor hagyja el Olaszországot, ha a piros-feketék küldik.

14:10 - Az Arsenal és a Liverpool is szeretné megszerezni Stewart Downingot az Aston Villától. A játékos ügynöke eközben állítólag szerződéshosszabbításról tárgyal a birminghami klubbal.

14:03 - A Liverpool leszerződtetné cserekapusnak az Aston Villa hálóőrét, Brad Friedelt. Az amerikai nem hosszabbította meg szerződését, és a West Bromwich Albion ajánlatát is visszautasította. Gulácsi Péter ezzel komoly riválist kapna a Vörösöknél.

13:59 - A Sampdoria francia csatára, Jonathan Biabiany után érdeklődik a Bologna, és figyelembe véve, hogy a genovai klub kiesett a Serie A-ból, valószínűnek tűnik a váltás.

13:34 - Az Espanyol visszakölcsönzi Didac Vilát a Milantól. A barcelonai nevelésű balhátvéd sokáig sérüléssel küzdött a szezonban, majd az Udinese elleni utolsó bajnokin debütált az olasz bajnokcsapatban, amely januárban vásárolta meg az Espanyoltól.

12:45 - Didier Drogbáért ajánlatot tett a Chelsea-nek a török Galatasaray, de a Tottenham Hotspur is szívesen foglalkoztatná a csatár.

2011. május 23.

18:45 - José María Callejón elhagyja az Espanyolt, és visszatér egykori nevelőegyesületéhez, a Real Madridhoz. A 24 éves játékos öt évre kötelezte el magát.

17:33 - Két játékos is távozik a Budapest Honvédtól, Sadjo és Moreira szerződését is felbontotta a klub. Marad viszont a Bozsik-stadionban Debreceni András, aki 2012. június 30-ig hosszabbított Kispesten.

15:23 - Az Udinese 35 millió eurós ajánlatot kapott Alexis Sánchezért egy meg nem nevezett klubtól, de a klubelnök egyelőre megtartaná a 22 éves csatárt. Gökhan Inler ugyanakkor távozhat Udinéből, őt a Napoli vinné.

14:20 - Az európai kupaszereplésről lemaradó Juventus szívesen látná csapatában a Manchester United portugál szélsőjét, Nanit.

12:37 - A Siófok tavasszal remeklő csatára, Délczeg Gergely három évre a Budapest Honvéd játékosa lesz.

12:21 - José Ángel Valdés, a Sporting Gijón balhátvédje közel került a megállapodáshoz az FC Barcelonával. Spanyol hírforrások szerint a Ángel 4 millió euróért kerülhet a spanyol bajnokhoz.

10:30 - Van Basten, Deschamps és Villas-Boas is esélyes a Chelsea megüresedett kispadjára.

10:02 - Czvitkovics Péter, a Debrecen labdarúgója két évre a belga első osztályú KV Kortrijk csapatába szerződik.