Internazionale

Lúciót a Málaga hívja, Coutinhót kölcsönadnák, Hulk a kiszemelt

Az Internazionale elnöke, Massimo Moratti nem maradéktalanul elégedett a Serie A ezüstérmével, ezért változások várhatók a csapat keretében.

Lúciót a spanyol Málaga csábítja - Fotó: AFP

Az Internazionale keretében komoly változások várhatóak nyáron. A kispadon minden bizonnyal marad Leonardo, de több játékos is távozhat a klubtól. A Málaga meglehetősen ambiciózus tulajdonosa, Abdullah Al-Thani sejk kiszemelte magának a brazil válogatott középhátvédjét, Lúciót. Az olasz klub nem szeretne megszabadulni egyik legbiztosabb pontjától, de megfelelő ajánlat esetén elgondolkodnak a 32 éves futballista eladásán.

Könnyebb szívvel válna meg az Inter időszakosan Philippe Coutinhótól, mivel a fiatal brazil kevés lehetőséget kapott az olasz bajnokság ezüstérmesénél. A több játéklehetőség érdekében nyáron kölcsönadnák a még csak 18 éves középpályást, a Cesena máris jelezte, szívesen látná őt a soraiban.

A Gazzetta dello Sport szerint ugyanakkor egy komoly kiszemeltje is van Massimo Moratti elnöknek. A friss Európa Liga-győztes Porto brazil támadója, Hulk felkeltette ugyanis az érdeklődését. Bár a Porto egyelőre kirakta a “nem eladó” táblát a 24 éves játékos nyakába, nyáron még történhetnek előrelépések a játékos klubcseréjének ügyében.