Manchester City

Mancini egyelőre nem kommentálja Tévez távozását

Roberto Mancini, a kékmezesek menedzsere ragaszkodna a gyárvárosból elvágyódó Carlos Tévezhez, de egyelőre a szezonzáró, Bolton elleni mérkőzésre koncentrál, utána leül vele megvitatni a jövőt.

Carlos Tévez a nyáron valószínűleg elhagyja a Manchester Cityt

Korábban beszámoltunk róla, hogy az argentin csatár egy argentin rádiónak nyilatkozva kijelentette, hogy változásra vágyik, a nyáron elhagyja a Manchester Cityt. Menedzsere ezt nem hagyná annyiban, Tévez lelkére akar beszélni, hogy maradásra bírja.

"Egyelőre még nem akarok válaszolni erre, mert Carlossal még nem zártuk le ezt az ügyet. Azt gondolom, nekünk most elsősorban a következő mérkőzésünkre kell koncentrálnunk, azt követően beszélhetünk Carlos jövőjéről. Sajnos lehet, hogy az lesz az ő utolsó meccse nálunk. Korábban azon a véleményem voltam, hogy maradni fog, de most már nem tudom a választ erre a kérdésre, nem akarok minden egyes sajtótájékoztatón ezzel foglalkozni."

Az olasz szakvezető a Cristiano Ronaldo leigazolásáról szóló hírt is kommentálta: "Igen, aláírt hozzánk Cristiano Ronaldo, 200 millió fontért.  Na jó vicceltem - mondta nevetve az Inter korábbi főnöke. - Nem értem, miért téma most ez az egész. Fantasztikus játékos, de nem hinném, hogy elhagyja a Real Madridot. Igen, az FA-kupa döntője után magam is azt nyilatkoztam, hogy jön hozzánk Ronaldo, Messi, Fabregas és Iniesta is, de nem hinném, hogy ez lehetséges lenne. "