Tottenham

Defoe ultimátumot intézett a vezetőséghez

Jermain Defoe, a Tottenham Hotspur és az angol válogatott csatára legutóbbi nyilatkozatában burkoltan figyelmeztette klubját: ha nem garantálják neki a több játéklehetőséget, nyáron elhagyja a White Hart Lane-t.

Jermain Defoe méltatlannak érzi helyzetét a TottenhamnélA csatár az eddigi 37 fordulóban mindössze 15 alkalommal volt a kezdőcsapat tagja, helyzetét méltatlannak érzi.

"Szeretnék a klubnak segíteni közös céljaink elérésében, trófeákat nyerni, és Bajnokok Ligája-szereplést kiharcolni, de nehéz elfogadni, hogy keményen dolgozol, odateszed magad az edzéseken, de valami miatt mégsem játszol a mérkőzéseken" - mondta a 28 éves támadó a Sky Sportnak.

"Ez nagyon bosszantó. Becsvágyó vagyok, minden meccsen szerepelni akarok, és gólokat szerezni, hiszen egy fantasztikus klub tagja vagyok. Hogy őszinte legyek, egyre tarthatatlanabbnak érzem ezt a helyzetet. Ha beszélsz bármelyik társammal, vagy a szurkolókkal, ők is azt mondják, hogy elkötelezett vagyok a csapat iránt."

"Szeretem ezt a klubot, még mindig ugyanazt az izgalmat érzem, mint amikor először kisétáltam a White Hart Lane-re. De nekem a futball az életem, és ha nem játszhatok, akkor nem vagyok boldog" - tette hozzá Defoe, aki elismerte, hogy hű akar maradni szeretett klubjához, de felül kell vizsgálnia helyzetét.

Defoe 2004-ben a West ham Unitedből igazolt a Spurshöz, 2008-ban eladták a Portsmouth-nak, de már 2009-ben visszavásárolták.