Belgium

Tőzsér gólpasszt adott, bajnok a Genk

Tőzsér Dániel csapata, a Genk nyerte a belga élvonal 2010-2011-es szezonját, miután a felsőházi rájátszás utolsó körében 1-1-es döntetlent játszott a bajnoki döntőben a Standard Liége-zsel, és jobb gólkülönbségének köszönhetően története során harmadszor lett bajnok. A Juhász Rolandot foglalkoztató, címvédő Anderlecht bronzérmesként zárt.

Belga bajnokság, rájátszás, felsőház, 10. forduló:
Genk-Standard Liége 1-1
Tőzsér Dániel végig a pályán volt a hazai csapatban. Eliaquim Mangala gólja után hátrányba került a Genk az első félidő hosszabbításában, de a 79. percben Tőzsér beadása után Kennedy Nwanganga fejjel egyenlített.

A 25. percben egyébként súlyos sérülés borzolta a kedélyeket: Chris Mavinga felszabadítani akart, helyette fejberúgta Mehdi Carcelát, aki mozdulatlanul feküdt a földön. Az első információk szerint arccsonttörést szenvedett

Anderlecht-Lokeren 3-4
Juhász Roland (Anderlecht) végigjátszotta a mérkőzést.

Club Brugge-Gent 3-0

A végeredmény

Az 1-2. helyezett a Bajnokok Ligája-selejtezőjének, az Anderlecht az Európa Liga-selejtezőjének harmadik körébe kapcsolódik be, a Bruges az alsóházi rájátszásban legobban szereplő Westerlóval játszik oda-visszavágós párharcot az EL-selejtezőért.