Real Madrid

Arbeloa örül, hogy Busquets játszhat, de nem érdekli a BL-döntő

A Real Madrid válogatott játékosa szerint jó a kapcsolata a Barcelona játékosaival, nem kell a vitáknak túl nagy jelentőséget tulajdonítani.

Álvaro Arbeloa szerint nem romlott meg a kapcsolatuk a Barcelona játékosokkal - Fotó: AFP

Álvaro Arbeola örül az UEFA döntésének, miszerint a Real Madrid által rasszizmussal vádolt Sergio Busquets játszhat a Bajnokok Ligája döntőjében.

"Az igazság az, hogy erre számítottam - mondta a döntéssel kapcsolatban a királyi csapat védője. - Amennyiben az UEFA-n múlik a döntés, bármi megtörténhet. De örülök, hogy Busquets játszhat."

A védőnek felvetették, igencsak kemény belépői voltak válogatottbeli csapattársával, David Villával szemben a négy El Clásico alatt.

„Biztos vagyok benne, hogy Villa egy-egy edzésen nagyobb rúgásokat kap, mint tőlem a négy meccs alatt. Amúgy semmi problémám nem volt vele, ahogy most sincs” - tette hozzá a 28 éves játékos.

Arbeloa azt is cáfolta, hogy a négy kőkemény összecsapás rossz hatással lett volna a spanyol válogatottban egymás mellett játszók kapcsolatára.

„A kapcsolatunk továbbra is jó. Nem kell nagyobb jelentőséget tulajdonítani ennek, mint amekkora valójában. Túl sokat beszéltünk már erről, felnőtt emberek vagyunk, a találkozók előtt ugyanúgy elismertük egymást, ahogy most. Ami problémánk van, azt meg tudjuk beszélni."

Végül a védő arra is kitért, számára teljesen mindegy melyik csapat nyeri meg a Bajnokok Ligája döntőjét.

„Egyenlőek az esélyek a fináléban, de nem érdekel túlzottan ki nyeri, mert a Real Madrid nem lesz ott” - fejezte be a mondandóját a futballista.