Edzősors

László Csaba visszatérhet Skóciába

A legutóbb a Charleroi-nál dolgozó tréner a skót első osztályban vállalhat ismét munkát a nyártól, ahol már a Hearts csapatával ért el sikereket.

László Csaba visszatérhet Skóciába

László Csaba volt a Digi Sport Reggeli Start című műsorának a vendége. A korábban a Ferencvárosnál, a skót Heartsnál és a Charleroi-nál is dolgozó erdélyi szakember hamarosan újra munkába állhat.

„Jelenleg munkát keresek, remélem gyorsan sikerült majd. A Belgiumban töltött fél évem nem sikerült jól, de amikor eljöttem, még megvolt az esélye a csapatnak a bennmaradásra. Ez az edzői karrierem egyik mélypontja volt, én is kapkodtam, hat hónapos szerződést írtam alá. Mielőtt a Charleroi-hoz szerződtem volna közel álltam ahhoz, hogy Spanyolországban dolgozzak, kétszer is tárgyaltam a Rayo Vallecanóval, de aztán elfogyott a pénz” – fogalmazott a magyar válogatott másodedzőjeként is dolgozó tréner.

Hozzátette, legszívesebben Angliában vállalna munkát, de a skótok még fanatikusabbak ilyen szempontból.

„A futballon kívül Skóciában nincs nagyon más, még jobban sztárolják őket, mint Angliában. Úgy érzem, van esélyem, hogy visszakerüljek, a mostani tárgyalások alapján azt mondom, több mint valószínű újra Skóciában fogok dolgozni” – jelentette ki László Csaba.