Lombard Pápa

Az anyukám biztosan jól érezte magát - Véber György

A Lombard Pápa vezetőedzője nagyon szégyelli az elmúlt hónapokban történteket, és egy személyben szégyenkezik mindenért.

PápaA Lombard Pápa a bajnokság utolsó felében gyengén teljesít, így a tabellán visszaesett a 13. helyre. Az MTK elleni hétvégi vereség alkalmával nem csak a játékosokat, hanem Véber György vezetőedzőt is megtalálták.

- A mi célunk nem az volt, hogy elkerüljük a kiesést, hanem, hogy a középmezőnyben végezzünk - nyilatkozta Véber a lombardfcpapa.hu-nak. - A bajnokság nyolcvan százalékában a hetedik helyen tanyáztunk, egy hónap alatt itt romba dőlt minden. Egy személyben vállalom ezért a felelősséget, egy személyben szégyenkezek mindenért. Nagyon szégyellem az elmúlt hónapokban történteket, jóval több lehetett volna ebben a bajnokságban. Az a közönség, amelyik ezt a csapatot szerette, támogatta, az az utóbbi időszakban gyalázkodik. Úgy érzem, hogy valamennyire engem is szerettek, mert valahonnan eljutottunk valahová, inkább sikerekről szólt ez a két és fél év. Az MTK elleni meccs után mégis az anyukám biztosan jól érezte magát... A magyar futballközegből egy kis ízelítő volt ez az utolsó egy hónap a számunkra, de ez csak erősíteni fog mindenkit, aki ebben részt vett. A Fradi elleni mérkőzésen is mindent megteszünk a pontjaink számának gyarapítására.