Manchester United

Ez a selejtes csapat bajnok, és BL-döntős! - Giggs

Ryan Giggs, a klub ikonja Sir Alex Ferguson menedzserrel egyetemben 12. angol bajnoki aranyérmét nyerte szombaton. A veterán játékos szerint a siker egyre édesebb, és reagált a csapatot ért vádakra is. A walesi középpályás elismerte, hogy a szezon kezdetén nem a legjobb formájukat mutatták, de a végén már ők voltak a legjobbak.

Ryan Giggs karrierje 12. angol bajnoki címét ünnepli

Az örökifjú középpályás 37 éves kora ellenére élete formájában játszik ebben a szezonban, és elmondása szerint étvágya a korral együtt nő.

"Ezért a címért nagyon meg kellett harcolunk, és láthatjuk, hogy az ünneplés talán különlegesebb, mint valaha. Ez az, amiért élünk. Ezekért a pillanatokért játszom 37 évesen, és egyre jobban és jobban élvezem. Ez a csapat zseniális, minél több trófeát szeretnénk nyerni" - mondta a walesi a Blackburn elleni meccs lefújása után.

"Bajnokok vagyunk, és döntősek a Bajnokok Ligájában. És ez egy selejtes csapat!" - tréfálkozott Giggs, arra a véleményekre reagálva, amelyek szerint a mostani az egyik leggyengébb Manchester United, és a szezon első felében ötlettelenül, hit nélkül játszott. - "Lehet, hogy a szezon korai szakaszában nem a legjobb teljesítményünket mutattuk, de a hajrában már minden kétséget kizáróan mi voltunk a legjobbak, megérdemeljük a bajnoki címet."