NB I

Nem bírtuk az erőltetett menetet - Csank János

A Zalaegerszeg pénteken 1-1-es döntelent ért el hazai pályán a Debrecennel szemben, Csank János a zalaiak vezetőedzője szerint játékosain már nagyban érződött a fáradtság. Mindkét klub trénere értékelte a 29. forduló mérkőzését.

"Nem bírtuk az erőltetett menetet, 2-3 emberen már látszódott a fáradtság, számtalan rossz passz jellemezte a játékunkat. Nyomás alatt tudott tartani minket a Debrecen a rutinjának köszönhetően. Szorosan védekeztek, nehéz volt ellenük játszani. A hajrában nyerhettünk volna, de rendre rossz döntést hoztunk. Ismét nem szereztünk gólt, így nem is érdemeltünk győzelmet. De úgy érzem, hogy ma este kihoztuk magunkból a maximumot... Egy biztos, ezeket a hibákat ősszel nem követtük el... Hízelgő az x, bár a 11-est nem éreztem annak, de majd a tv-ben visszanézzük" - értékelte a találkozót Csank János vezetőedző a zalaiak hivatalos honlapján.

A DVSC vezetőedzője, Kondás Elemér szerint csapata végig kontroll alatt tartotta a találkozót és sajnálja, hogy egygólos előnyből csúszott ki két pont a hajdúságiak kezéből. A tréner a dvsc.hu-n értékelte a döntetlennel végződő összecsapást.

"Úgy gondolom, hogy a csapat jól futballozott, a srácok mentek előre, elszántan, nagy akarással játszottak. Mi irányítottuk a mérkőzést, folyamatosan az ellenfél kapujánál voltunk. Sikerült előnyt szereznünk tizenegyesből, az egyenlítő gólt nem láttam a kispadról, mert nagy kavarodás volt a kapu előtt. Ezt követően is akadt százszázalékos ziccerünk, benne volt a csapatban a győzelem a mai mérkőzésen, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült."