Átigazolás

A Bayern már 21 milliót kínál Neuerért

Német lapértesülés szerint a Bayern München emelte a tétet, már 21 millió eurót kínál a Schalke 04 kapusáért, Manuel Neuerért. Horst Heldt, a gelsenkircheni klub menedzsere elismerte, hogy tárgyalnak a bajorok képviselőivel.

Manuel Neuer átigazolása lehet a nyár nagy slágere "Igen, volt egy megbeszélésünk" - ismerte el Heldt a Bildnek, hogy ő és Peter Peters a Schalke képviseletében találkozott Karl-Heinz Rumenigge elnökkel, Karl Höpfner ügyvezető igazgatóval és Christian Nerlinger sportigazgatóval a bajorok részéről.

A lap információi szerint április 27-én, Düsseldorfban volt az első titikos találkozó, ahol "csak" 18 milió eurót kínáltak a Bayern elöljárói Neuerért. A Schalke ezt kevesellte, Heldt állítólag megfenyegette tárgyalópartnereit, hogy oda a nyári üzlet, ha nem hajlandóak tisztességes árat fizetni a világklasszis portásért. "A bajorok ajánlata nem volt említésre méltó és elfogadható. Komoly szempont számunkra, hogy a világ legjobb kapusát még egy évig megtartsuk" - mondta a menedzser.