Chelsea

Zola a kékek célkeresztjében?

Az angol Skysports információi szerint a Chelsea jelenlegi vezetőedzője, Carlo Ancelotti helyére egy másik olaszt szemeltek ki a londoniak, nevezetesen a klub egykori játékosát, Gianfranco Zolát.

Zola még a West Ham edzőjeként a Chelsea stadionjában - Fotó: AFP
A Chelsea a hétvégi, Manchester United elleni 2-1-es vereségével 6 pontra távolodott el a Vörös Ördögöktől, így Londonban gyakorlatilag lemondtak a bajnoki címről. Ezek után az angol média szerint Roman Abramovics nem tartja a csapatnál Carlo Ancelottit (aki nagy valószínűség szerint az AS Romához szerződik). Helyére pedig egy másik olasz szakembert, a csapat egykori játékosát, a West Ham Unitedet is irányító Gianfranco Zolát próbálnak a Stamford Bridge-re csábítani.

Még két hetet kell várnunk, nem sok idő. Remélem, hogy maradok, de nem én döntök. Nem tudom, hogy a tulajdonos (Abramovics) hogyan vélekedik a szezonunkról, szerintem a Chelsea nem tudta a legjobb arcát mutatni idén, de ez nem ritka dolog. Az előző idényünk fantasztikus volt, ez a mostani azonban már nem annyra” - nyilatkozta Carlo Ancelotti bizakodóbban a hétvégi mérkőzés után.