ZTE

Ezek a legértékesebb pontok a csapat számára - Vlaszák Géza

A zalai kapus szerint nincs kirobbanó formában csapata, de a legfontosabb, hogy tartja a lépést az élmezőnnyel.

zteA Zalaegerszeg 1-0-ra nyert pénteken hazai pályán az MTK ellen. A győzelemben nagy szerepe volt Vlaszák Gézának, aki két remek védést mutatott be a mérkőzés hajrájában.

- Éreztem, hogy az MTK-nak lesz helyzete, olyan ugyanis nem fordulhat elő, hogy egy kieséstől fenyegetett csapatnak egy teljes mérkőzésen át ne legyen legalább egy kapura lövése – nyilatkozta a Zalai Hírlapban a hálóőr. - Azt gondolom, hogy a fejes volt a veszélyesebb szituáció, hiszen két ember között ugrott fel Pál és egy belőtt labdát fejelt meg, amelyet tényleg csak reflexmozdulattal lehetett hárítani. Szerencsére viszont jól alakultak a dolgok, hiszen nem vagyunk igazán kirobbanó formában, de győztünk, és tartjuk a lépést az élmezőnnyel. Éppen ezért, a péntekihez hasonlók a legértékesebb pontok egy-egy csapat számára.

Kedden sok minden eldőlhet a csapat végső helyezésével kapcsolatban, hiszen a Ferencvároshoz látogatnak Csank János fiai. Egy esetleges Üllői úti győzelemmel a zalaiak megelőznék riválisukat a tabellán, és akár a dobogóra is felléphetnének.