Női kézilabda

A Győri Audi ETO Jovanka Radicsevicset is leigazolta

A Rába-parti egyesület legújabb igazolása Jovanka Radicsevics, Budocsnozst Podgorica és a montenegrói válogatott erőssége. A jobbszélső kétéves szerződést kötött az Győrrel. A montenegrói játékos biztos benne, hogy van esélye elhódítani a régóta várt BL-trófeát, ami új kihívást jelent a pályafutásában.

A Győri Audi ETO KC tovább erősíti BL-elődöntős csapatát. Amit márciusban már a hatharom.com is megszellőztetett, azt a klub ugyanis a hivatalos oldalán most bejelentette, leigazolta a Budocnost Podgorica és a montenegrói válogatott játékosát, Jovanka Radicsevicset.

Radicsevics a Győr új erőssége„Azért döntöttem az ETO mellett, mert évek óta Európa élvonalában van és kimagaslóan jó játékosokból áll. Biztos vagyok benne, hogy van esélye elhódítani a régóta várt trófeát és nekem is új kihívást jelent a pályafutásomban. Igen, voltak más ajánlataim is, de ezekről nem szeretnék beszélni, mivel a menedzsereimmel kiválasztottuk azt a klubot, ahol játszani szeretnék, a saját tudásomat megmutatni, remélem ezt meg is tudom valósítani. Szerintem a Győrnek mindig is jó csapata volt, de mindig hiányzott "az a valami" hogy a fő trófeát megszerezze. Ami a jövő évet illeti, a játékosok minőségét tekintve természetesen újra a csúcson lesz a csapat. Viszont minden kis kockának a helyére kell kerülnie és reméljük sérülés nélkül, jó egészségben tudunk játszani az év végéig és előrelépünk a következő szezonban.”

A játékos elmondta, célja a Bajnokok Ligája megnyerése lesz a 2011-12-es idényben.

„Mindenképp a BL győzelem a legnagyobb célom, ennek a kupának a megszerzése az ETO-val, valamint a Magyar bajnokság megnyerése, ami szintén nagyon erős. Ez azért is nagyon fontos, mert folyamatosan szükségünk van kemény meccsekre, a minél jobb felkészülés érdekében a Bl-re...Természetesen úgy gondolom, hogy előreléptem a Győrrel, de ezt biztosan az idő fogja megmutatni. Én elégedett vagyok és különösen örülök annak, hogy NAGY KLUBBÓL megyek NAGY KLUBBA. Hallottam azt is, hogy Győr különösen szép város, úgyhogy remélem, hogy jól beilleszkedek majd a csapatba, teljesen boldog és elégedett lehetek.”