Hamburg

Zé Roberto az idény végén távozik

A brazil csatár és a klubvezetőség nem tudott megegyezni a játékos szerződéshosszabbításáról, ezért Zé Roberto az idény végén elhagyja az Elba-parti alakulatot.

Zé Roberto két év után távozik Hamburgból"Szeretnék köszönetet mondani a rajongóknak, és mindenkinek a klubnál. Élveztem az itteni életet és a játékot, sok sikert kívánok a HSV-nek a tervezett jövőbeni változásokhoz. Legalább két évre szerettem volna aláírni, hogy így a családomnak is biztonságot és stabilitást teremtsek. Nem tudom még, hogy ezután merre vezet az utam" - mondta a játékos, aki 2009-ben igazolt Hamburgba.

A klub egyéves kontraktust kínált neki, így meghiúsult a megállapodás, de az érintettek mindannyian azt nyilatkozták, hogy békével válnak szét útjaik.

"Örömünkre szolgál, hogy egy ilyen kiváló futballista és ember nálunk játszott, nagyon sok sikert kívánok neki a jövőben" - köszönte meg a csatár szolgálatait Bastin Reinhardt sportigazgató.

A Bundesligából még két forduló hátravan, Zé Roberto szombaton a Leverkusen otthonában nem játszhat eltiltás miatt, de a záró körben a Mönchengladbach ellen hazai pályán góllal szeretne búcsúzni a Hamburgtól.