Női kézilabda

A válogatott neveket vár Mocsaitól

A magyar férfiválogatott szövetségi kapitányától azt kérik a női nemzeti együttes tagjai, hogy nevezze meg azokat, akik megkeresték őt.

Mocsai Lajos, a férfiválogatott szövetségi kapitánya egy múlt heti interjúban kijelentette, a női nemzeti együttes tagjai közül többen megkeresték őt, hogy vegye át a női válogatott irányítását. Most a csapat nevében Pálinger Katalin nyílt levelet írt a szakembernek, hogy nyíltan nevezze meg, kik azok, akik megkeresték őt.

"Tisztelt Kapitány Úr, Kedves Lajos!

Mi, a magyar női kézilabda-válogatott játékosai döbbenten értesültünk róla, hogy a keret néhány tagja tavaly decemberben megkeresett, és arra kért, vedd át a női válogatott irányítását. A felvetést indokolatlannak és érthetetlennek, az eljárás módját megengedhetetlennek tartjuk, ebben mindannyian egyetértünk, legalábbis az elmúlt napokban egymás között folytatott személyes és telefonbeszélgetésekből ez derült ki. Aki Téged megkeresett, az velünk semmiben sem egyeztetett, a kilétét sem fedte fel azóta sem.

A helyzet feloldásában csak Te segíthetsz, azzal, ha megnevezed, ki vagy kik környékeztek meg Téged az ajánlatukkal. A helyzet gyors és teljes tisztázása a játékosok és Mátéfi Eszter szövetségi kapitány, a női válogatott, így az egész sportág érdeke. Ezért ismételten és tisztelettel kérünk, oszd meg a nyilvánossággal és velünk, kik voltak azok, akik arra kértek, vedd át a női válogatott irányítását, mi pedig a név, illetve nevek ismeretében levonhatjuk a szükséges konzekvenciákat.

Üdvözlettel:
A Magyar Női Kézilabda Válogatott minden jelenlegi tagja nevében:
Pálinger Katalin csapatkapitány"