DVSC-TEVA

Otthon harapni fog a Fradi - Kondás

A DVSC-TEVA nemrég kinevezett vezetőedzője több játékosára sem számíthat az Üllői úton, ennek ellenére eredményes mérkőzést vár.

dvscSzűcs István hosszú idő után kapott újra lehetőséget a DVSC-TEVA csapatában Kondás Elemér kinevezésével. Nem véletlen ez, hiszen a Loki nemrég kinevezett szakvezetője különösen jól ismeri a középső védőt a második csapatból.

- Szerintem mindenki jó állapotban van, a közösség is egyre jobb, és most már hogy jönnek az eredmények, mindenki felszabadultabb, és jobban tudunk játszani is – mondta a debreceni hátvéd a dehir.hu-nak.

A pénteki edzésről sérülés miatt hiányzott Bernáth Csaba és Czvitkovics Péter. Előbbi biztosan, utóbbi nagy valószínűséggel kihagyja a Ferencváros elleni vasárnapi találkozót. Varga, Dombi és Illés viszont már felépült, így rájuk számíthat Kondás Elemér.

- Otthon a Ferencváros biztos, hogy harapni fog. Mindig is harapott, idegenben is. A Ferencvárosnak mindig is volt egy győzelmi kényszere. Úgy gondolom, a srácoknak ugyanolyan elszántsággal, ugyanolyan akarattal kell játszaniuk, ugyanolyan fegyelmezetten, mint a legutóbbi két meccsen, és akkor ismét eredményesek tudunk lenni – tekintett előre az eddig 100%-os mérleggel rendelkező mester.