NB I előzetes

Kis tart a győri kontráktól, Csertői bízik a maximumban

A Monicomp Liga második helyén álló Paks Győrbe látogat, és esetleges idegenbeli győzelmével nagy lépést tehet az Európa Liga felé.

Csertői Aurél győzelemre számít

Győr-Paks találkozóval kezdődik a Monicomp Liga 26 fordulója, a zöld-fehér csapatok találkozóján nagy csata várható. Csertői Aurél, a hazaiak szakvezetője hét közben igen kritikus hangot ütött meg a csapatával szemben, aminek talán most lehet majd érezni a hatását. Mindenesetre a Pápától elszenvedett keddi vereség után csakis a győzelem elfogadható számára.

"Nehéz ellenfél következik. Hazai pályán szeretnénk három pontot megszerezni. Mindenkinek a maximumot kell ehhez nyújtani" - mondta az eto.hu-nak a szezon elején még a Haladás kispadján ülő tréner.

Kis Károlyék viszont nagy élményen vannak túl, hiszen hét közben legyőzték a listavezető Videototont, ezzel felugrottak a tabella második helyére.

"Egy újabb nehéz mérkőzés vár ránk Győrben. A hazaiak nagyon jól védekeznek, és mellé remek támadókkal rendelkeznek. Tehát szervezettek hátul, és veszélyesek elől. Vigyáznunk kell a kontrajátékukkal, mert nagyon jól fejlődnek fel, ráadásul igen gyorsan. Erre nagyon oda kell majd figyelnünk. Mint máskor, most is igaz, hogy csak nagyon jó teljesítménnyel lehetünk eredményesek" - fogalmazott a paksifc.hu-nak a tréner, aki nem számíthat a fehérváriak ellen páéyán összeeső Éger Lászlóra.

A védőt azóta kivizsgálták, jobban van, ám úgy döntöttek, pénteken még nem lép pályára.

Monicomp Liga 26. forduló

Győr-Paks 17.00 (Sportm)