Átigazolás

Kranjcar Olaszországba igazolhat

A Tottenham Hotspur középpályása, Niko Kranjcar megelégelte, hogy csupán kiegészítő szerepkörben kap lehetőséget. A horvát játékos könnyen meglehet, jövőre Olaszországba teszi át székhelyét.

A 26 éves középpályás 2009-ben a Portsmoutht hagyta ott a londoniak kedvéért. Kranjcar az idei bajnoki szezonban csupán két alkalommal futhatott ki a kezdő tizenegy tagjaként a gyepre. Januárban a Werder Bremen szerette volna őt leigazolni, azonban a Tottenham visszautasította az ajánlatot, így az üzlet meghiúsult.

A horvát középpályás jövője állítása szerint egy héten belül eldől, egészen pontosan az elnökkel és a menedzserrel történő megbeszélését követően.

"Van egy előre leegyeztetett találkozóm az elnökkel (Daniel Levy - a szerk.) és a menedzserrel (Harry Redknapp - a szerk.), amelyre sor kerül egy héten belül. A megbeszélést követően szeretnék tiszta képet kapni helyzetemről."

Kranjcar elmondása szerint szívesen játszana a Serie-A-ban. "Biztosan érdekelne az olaszországi játéklehetőség. Úgy gondolom, gyorsan tudnék alkalmazkodni az olasz futballhoz".