Bajnokok Ligája

A pályán is nagyok voltunk, nemcsak a sajtótájékoztatón - Bartomeu

A tegnap esti Bajnokok Ligája elődöntő első mérkőzését követően az FC Barcelona alelnöke, Josep María Bartomeu a kétgólós előny kapcsán elégedettségét fejezte ki a ma délelőtti sajtótájékoztatón. Mint ismert, az FC Barcelona 2-0-ra diadalmaskodott a Real Madrid vendégeként. A katalánok mindkét találatát a kétszeres aranylabdás Lionel Messi szerezte.

Josep María Bartomeu hihetetlen sikernek könyveli el a tegnapi diadalt.
"Győzni mentünk tegnap Madridba, tele ambíciókkal. Úgy gondolom, nagyszerűen játszottunk, hatalmas lépést tettünk a döntő felé, azonban még nem vagyunk ott. A párharc még nem lefutott."

Az alelnök természetesen nem úszhatta meg a két vezetőedző közötti, a szokottnál durvább üzenetváltás kapcsán feltett kérdéseket.

"Való igaz, történtek események, amelyek nem kapcsolódtak magához a sportághoz. Mi úgy játszottunk, ahogyan azt elterveztük. A futballpályán is képesek voltunk nagyok lenni, nem csupán a sajtótájékoztatón. A visszavágó még hátravan, amelyen vigyáznunk kell, ugyanis az ellenfelünk nagyon veszélyes. Optimistán tekintünk az előttünk álló mérkőzésre" - intette óva a közvéleményt Bartomeu, aki szerint még korántsem lefutott a párharc.

"Köszönjük a szurkolóinknak azt a sok erőfeszítést, amelyet a csapatért tettek a mérkőzés alatt. Tisztában vagyunk azzal, mennyi áldozatot igényel egy ilyen meccsre való kijutás. Reméljük, sikerült meghálálnunk" - köszönte meg az alelnök a közel háromezer szimpatizáns segítségét, akik győzelemhez segítették a gránátvörös-kék alakulatot.