Kapussors

Nem fogok Manchesterbe igazolni - Reina

A Liverpool világbajnok kapusa, Pepe Reina kijelentette, marad, és címekért harcol az Anfield-en. A spanyol válogatott játékos korábban hangoztatta távozási szándékát, amelyet úgy tűnik, meggondolt, s továbbra is segíti a Liverpoolt.

"Nyugodt és boldog vagyok itt. Benítez hozott a csapathoz, de ez nem azt jelenti, hogy boldogtalan lennék Dalglish kezei alatt, éppen ellenkezőleg. Úgy gondolom, pillanatnyilag ő az ideális szakember a Liverpool padjára" - vélekedett Reina, aki elismeri a Liverpool legendájának munkáját.

A 28 éves hálóőr bízik abban, csapata néhány éven belül ismét felérhet a csúcsra.
"Remélhetőleg érkezik néhány kulcsjátékos a csapathoz, s egy-két éven belül a Liverpool azon a helyen lehet, amelyet megérdemel. Ez az a klub, amellyel a címekért küzdhetünk."

Reinát korábban a Manchester Uniteddel boronálták össze, aki Edwin van der Sar helyét venné át a Vörös Ördögöknél. A spanyol hálóőr azonban kijelentette, nem fog a Unitedhez igazolni nyáron.
"Nem fogok Manchesterbe igazolni, ugyanis nem ez a célom. Nem tudom, hogy a jelöltek között vagyok-e. Biztos vagyok benne, számos kapus neve felmerült náluk, nem csak De Gea vagy éppen az enyém."