Haladás-Újpest

Aczél szerint külföldön nem állítják ki Halmosit

Az Újpest 2-0-ra győzni tudott a Szombathelyi Haladás otthonában az NB I 25. fordulójában, a találkozó után a két edző értékelt a vasiak honlapján.

Aczél Zoltán (Haladás): 35 percig jól játszottunk, az Újpest alig jött át a félpályán. Ekkor el kellett volna döntenünk a meccset. Nem rúgtuk be a nagyobbnál nagyobb helyzeteinket, így végül megszakadt a 8 győztes meccse tartó sorozatunk a Rohonci úton. A félidőben azt kértem a srácoktól, hogy legalább ők nyugodjanak meg. De aztán Halmosit mégis kiállították, bár ezt a reklamálást külföldön észre sem veszik a játékvezetők... A vereség ellenére büszke vagyok játékosaimra, akik ezúttal is elkövettek mindent azért, hogy nyerjünk. Természetesen gratulálok az Újpestnek!

Mészöly Géza (Újpest): Feszült, parázs hangulatú meccs volt. Nagyrészt sikerült megvalósítanunk azt, amit szerettünk volna. Stabilan játszottunk. Nagyon örülök a győzelemnek és annak, hogy kapott gól nélkül hoztuk le a meccset. Ez nagyon régóta nem sikerült. Persze elismerem, ehhez kellettek Balajcza bravúrjai, illetve védőim kemény munkája is.