Bajnokok Ligája

Berbatov nem játszik a Schalke ellen

Nem lehet ott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén Dimitar Berbatov, a Manchester United támadója. A bolgár játékos a hétvégi, Everton elleni bajnoki mérkőzést kihagyta lágyéksérülése miatt, és nem utazott el a csapattal Gelsenkirchenbe.

Dimitar Berbatov sérülés miatt nem játszhat a Schalke ellen

A Vörös Ördögök menedzsere, Sir Alex Ferguson nyilatkozatában kifejtette, nincs megfelelő kondícióban Berbatov ahhoz, hogy játszhasson a keddi mérkőzésen. A skót szakember ezáltal nem számíthat a lágyéksérüléssel bajlódó támadóra, aki az utazó keretben sem kapott helyet.

A szombaton az Everton ellen kisebb sérülést szenvedett John O'Shea ugyanakkor elrepült Németországba, Bebé viszont Manchesterben maradt.

Kezdhet a mérkőzésen a parádés formában lévő Javier Hernández, aki a hétvégén szerezte 19. gólját új együttesében, társa a kezdő tizenegyben nagy valószínűséggel Wayne Rooney lesz. Rooney-t nem fűzi szép emlék a gelsenkircheni arénához, ugyanis a 2006-os vb-n a negyeddöntőben Portugália ebben a stadionban búcsúztatta az angolokat.

A Manchester United Schalke elleni kerete: Edwin van der Sar, Tomasz Kuszczak, Patrice Evra, Wes Brown, Chris Smalling, Rio Ferdinand, John O'Shea, Jonny Evans, Nemanja Vidics, Fábio, Rafael, Anderson, Ryan Giggs, Park Ji-Sung, Michael Carrick, Nani, Paul Scholes, Antonio Valencia, Gabriel Obertan, Darron Gibson, Michael Owen, Wayne Rooney, Javier Hernández.

Bajnokok Ligája, negyeddöntő, első mérkőzés:
Schalke 04 - Manchester United
Gelsenkircahen, Kedd, 20:45. Tv: Tv2