Juventus

Del Piero el akarja felejteni a Catania elleni meccset

A Juventus az utolsó pillanatban bukott el 2 pontot a Catania ellen a Serie A 34. fordulójának szombati mérkőzésén, miután a szicíliaiak a hosszabbításban lőtt góllal 2-2-re alakították a találkozó végeredményét. Alessandro Del Piero két gólt szerzett, de érthető módon nem volt túl elégedett a lefújás után.

Alessandro Del Piero - Fotó: AFP
Teljesen nyilvánvaló, hogy a két gólom miatt elégedett vagyok, a végeredménnyel azonban nem, mivel az utolsó pillanatban elszórakoztuk a győzelmet. A hátralévő meccseken jobban kell koncentrálnunk, össze kell kapnunk magunkat” - nyilatkozta a Juventus csatára.

Nem csoda, ha nem volt elégedett a végeredménnyel, hiszen tíz perccel a rendes játékidő vége előtt még az általa szerzett két góllal vezettek, ennek ellenére csak egy pontot tudtak megszerezni.

Most vissza kell térnünk az edzésekhez, keményen dolgozni és elfelejteni a Cataniát. A következő meccsre kell innentől kezdve koncentrálnunk, a cél pedig nem lehet más, mint a Lazio legyőzése. Majd meglátjuk, mi történik, de sajnos a végzetet nem mi irányítjuk” - tette hozzá Del Piero.

A Juventus 53 szerzett pontjával jelenleg a 7. helyet foglalja el a Serie A tabelláján, következő mérkőzésüket pedig május 2-án a Lazio ellen játsszák a római Stadio Olimpicóban.

A Juventus- Catania (2-2) mérkőzés góljai