Karrier

Wilshere olimpiai aranyról álmodik

A Premier League-ben az év legjobb fiatal játékosának választott Jack Wilshere álma, hogy részt vehessen a 2012-es londoni olimpián. S ha már ott van, aranyat akar nyerni az angol labdarúgó-válogatottal. A fiatal középpályás legalább annyira szeretné olimpiai bajnoknak modnani magát, mint a Premier League bajnokának.

"Hatalmas játékok lesznek Londonban. Az az álmom, hogy játsszak az olimpián" - nyilatkozta Wilshere a Sky Sportsnak, hozzátéve, hogy mivel az ötkarikás eseményt közvetlenül a labdarúgó Európa-bajnokság után, és a Premier League rajtja előtt rendezik, kevés az esélye rá, hogy bekerüljön az olimpiai válogatottba, de titkon reménykedik.

Az interjúban az Arsenal 19 éves középpályása azt is elmondta, hogy az Ágyúsak biztosak benne, hogy a Manchester United nem bírja a szezon végig a nyomást, és pontokat fog hullajtani, ami az Arsenal előtt nyitná meg az utat a bajnoki cím felé.
"Lehet, hogy rajongóink kezdik elveszteni a reményt, de mi rendületlenül bízunk benne, hogy végezhetünk az élen a bajnokságban. És még a Manchester is jön hozzánk az Emiratesbe, ha itt legyőzzük őket, bármi megtörténhet."