As Roma

Menez összebalhézott Montellával, nyáron Angliába távozhat

Angol lapértesülés szerint Jérémy Menez, az AS Roma labdarúgója a Premier League egyik óriásánál köthet ki. Miután az Inter elleni szerdai Olasz Kupa-meccs után összeszólalkozott edzőjével, Montellával, a szurkolók pedig a kocsiján vettek elégtételt a Roma hétközi vereségéért, a mindössze 23 éves játékos kész elhagyni az olasz fővárost.

A Roma középpályása kész arra, hogy véget vessen három éves karrierjének a fővárosiaknál. Az Internazionale elleni Olasz Kupa-vereséget követően a szurkolók kárt tettek a francia szélső autójában, amelynek szélvédőjét betörték. A hírek szerint Menez már az öltözőben heves szóváltásba keveredett Vincenzo Montella vezetőedzővel, majd megrongált autójával idő előtt elviharzott. Ezek után a szélső nyilatkozatában sokat sejtető módon utalt a klubváltásra.

"Lehetséges, hogy távozom a Romától. Már három éve itt játszom, s számomra fontos, hogy érezzem a szurkolók és a klub bizalmát."

Menezért az AS Roma nyáron hozzávetőlegesen 10 millió font körüli összeget kaphat. A francia játékos kegyeiért a Liverpool, a Manchester United és az Arsenal is ádáz harcot vívhat a nyár folyamán.